Index / Ambachten / Hoe maak je een Day of the Dead Mask Make

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Day of the Dead Mask Make

Day of the Dead is een kleurrijke en vaak grillige gebeurtenis gevierd door veel Spaanstalige landen. Dag van de Doden omvat verschillende langdurige douane aan de overledene te eren, maar geen daarvan is zo opmerkelijk en goed herkend als de praktij

Advertisement

Day of the Dead is een kleurrijke en vaak grillige gebeurtenis gevierd door veel Spaanstalige landen. Dag van de Doden omvat verschillende langdurige douane aan de overledene te eren, maar geen daarvan is zo opmerkelijk en goed herkend als de praktijk van het dragen van kostuums, in het bijzonder een traditionele masker heet een Calaca. Krijgen in de geest van de festiviteiten door te leren hoe je een Dag van de Doden masker te maken.

Wat je nodig hebt

verven

Halloween masker

Kom met water

Decoraties zoals gewenst

gips gaas

vaseline

Leer hoe u een Dag van de Doden Mask Make

Maak een Dag van de Doden maskeren de gemakkelijke manier met behulp van een gekochte Halloween masker dat een schedel als mal imiteert. De traditionele masker (calaca) gedragen door feestvierders tijdens de Dag van de Doden beeldt altijd een skelet gezicht.

Smeer een dun laagje vaseline aan de binnenkant van de halloween masker. Dit zal een beschermende barrière tussen het masker matrijs en de gipsen masker je gaat maken voor de Dag van de Doden vormen.

Cut gips gaas in de juiste lengte strips om uw Dag van de Doden masker uitgebracht door eerst de lengte en breedte van het masker mal meten. Merk op dat de pleister gaasje komt op een rol en is meestal pre-gekrompen. Toch is het een goed idee om een ​​extra inch of zo toe te voegen aan de lengte van uw strips, voor het geval. Je kunt ze altijd trimmen van het masker indien nodig later.

Dompel een pleister gaasje strip in de kom met water en voorzichtig glad het neer met een hand om het overtollige water te verwijderen. Plaats de pleistergaas strip aan de binnenzijde van het masker vorm, vanaf de buitenrand eerste. Herhaal, het toevoegen van bevochtigd pleister gaasje strips één voor één, en het werken naar het midden van het masker mal als jij.

Laat de eerste laag pleistergaas strips droog aanvoelt voor het toevoegen van extra lagen. Eenmaal droog, voeg tenminste één laag gips stroken of twee als nodig voor kracht, afhankelijk van de pleistergaas u gebruikt. Laat deze volgende lagen te drogen te alvorens verder te gaan.

Peel weg uw nieuwe Dag van de Doden masker uit de mal zorgvuldig, zorg ervoor dat de buitenste randen vrije eerst werken. De vaseline eerder toegepast moet deze taak vrij eenvoudig te maken.

Verfraai uw Dag van de Doden masker met verf, zoals gewenst. Zo kan u verf het gezicht wit en een overzicht van de ogen in zwart naar een schedel-achtige uitstraling. Natuurlijk kunt u ook onderbroken lijnen of symbolen toe te voegen in verschillende kleuren, of zelfs lijm op decoratieve stukken, zoals edelstenen, parels of veren.

Hints

Halloween en Dag van de Doden delen een aantal gelijkenissen, in het bijzonder in het dragen van maskers. Indien echter een Halloween masker is bedoeld om boze geesten af ​​te weren, een Dag van de Doden masker wordt gedragen om een ​​respect voor het eeuwige leven en een gebrek aan angst voor de dood te tonen.

Share This Post