Index / Huis / Hoe maak je een Danby DDR586R luchtontvochtigers Problemen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Danby DDR586R luchtontvochtigers Problemen

Danby is een apparaat marketing bedrijf dat huishoudelijke apparaten produceert onder verschillende merknamen, waaronder Eenvoud, Danby, en Danby Ontwerper, onder anderen. Producten omvatten airconditioners, koelkasten, wijnkoelers, vaatwassers, diep

Advertisement

Danby is een apparaat marketing bedrijf dat huishoudelijke apparaten produceert onder verschillende merknamen, waaronder Eenvoud, Danby, en Danby Ontwerper, onder anderen. Producten omvatten airconditioners, koelkasten, wijnkoelers, vaatwassers, diepvriezers, wasmachines, drogers en ontvochtigers. De DDR586R Danby ontvochtiger is een draagbare ontvochtiger bedoeld om het totale vocht in de lucht kamers of kleine ruimten te verminderen. Problemen met het apparaat kunnen bruikbaar zijn bij het identificeren van de afgifte en eventueel identificeren van een oplossing.

Wat je nodig hebt

  • Stroomvoorziening

    Schone doek (s)

    Water

    Wastafel

Controleer de voedingskabel verbinding als de luchtontvochtiger niet werkt en zorgen voor het apparaat is aangesloten op een werkend stopcontact. Reset de lokale stroomonderbreker of zekering als dat nodig is.

Verwijder het waterreservoir van de voorkant van het apparaat en leeg als de luchtontvochtiger niet goed werkt of het verlagen van het vochtgehalte ook. Vervang het waterreservoir in de unit.

Open de voorpaneel en verwijder het luchtfilter als de luchtontvochtiger niet goed functioneert. Spoel het filter in schoon water en droog grondig alvorens terug te keren naar de eenheid.

Controleer de front grill voor mogelijke obstakels en veeg vuil en puin weg als het apparaat niet is het verwijderen van vocht uit de lucht zoals verwacht.

Sluit alle ramen en deuren als de ontvochtiger niet na langdurig gebruik het bereiken van de gewenste luchtvochtigheid.

Share This Post