Index / Bedrijf / Hoe maak je een CV voor een Make-up Artist Make

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een CV voor een Make-up Artist Make

Make-up artiesten werken achter de schermen om te helpen "verfraaien" en make-over personen die zich in het publieke oog. Om een ​​baan als make-up artist te krijgen, moet je je vaardigheden op de markt. Compileren al uw ervaring en opleiding in

Advertisement

Make-up artiesten werken achter de schermen om te helpen "verfraaien" en make-over personen die zich in het publieke oog. Om een ​​baan als make-up artist te krijgen, moet je je vaardigheden op de markt. Compileren al uw ervaring en opleiding in een CV. U kunt dan beginnen met het verzenden van uw make-up artist CV naar werkgevers die in behoefte van uw talent.

Stap 1

Plaats uw naam en contactgegevens aan de bovenkant van de CV. Als u een website die een deel van je make-up werk vitrines hebben, ook uw website adres ook.

Stap 2

Onder andere een "Special Strengths" of hoofdstuk "speciale vaardigheden". In dit deel zijn de soorten make-up je specialiseren in, zoals corrigerende beauty make-overs, bruids, high-fashion, slachtoffer effecten, glamour, full / gedeeltelijke body make-up, haren knippen en verzorging.

Stap 3

Een gedeelte 'Experience', en een lijst van al uw vorige make-up projecten. Breek uw ervaring per categorie door het opnemen van subkoppen, zoals "Film and Television," Runway "," Fotografie "en" Theater "waaronder u een lijst van al uw gerelateerde projecten. Als je net begint en je enige werkervaring werkt bij een make-up teller bij een warenhuis, onder meer die ervaring.

stap 4

Voeg een sectie "Klanten" dat de namen van individuele cliënten en bedrijven die u make-up hebt gedaan voor lijsten. Onder meer de duur van de persoon of het bedrijf uw klant is geweest. Als je net begint en het doen van een veel pro bono (vrijwilligers) werk, onder meer de namen van de klanten ook.

stap 5

Voeg een sectie "referenties" notering geen referenties die u hebt, zoals een arts graad of schoonheidsspecialiste licentie. Als u werkte bij een warenhuis dat je geholpen heeft om een ​​gecertificeerde MAC specialist aan het werk op de MAC balie worden, bevatten deze in de sectie "referenties", ook.

stap 6

Voeg een sectie voor "Bijkomende opleiding," en een lijst van alle speciale training die je, zoals make-up seminars hebben gehad. Vermeld de naam van het seminar instructeur en het jaar van de cursus werd genomen.

Share This Post