Index / Cars / Hoe maak je een CV Joint Test

Share This Post

Cars

Hoe maak je een CV Joint Test

Constante snelheid, of CV gewrichten zijn te vinden op alle front-wheel drive voertuig assen evenals veel achter- en vierwielaandrijving modellen. CV gewrichten functioneren vergelijkbaar met kruiskoppelingen als zij toestaan ​​dat de vooras steekass

AdvertisementConstante snelheid, of CV gewrichten zijn te vinden op alle front-wheel drive voertuig assen evenals veel achter- en vierwielaandrijving modellen. CV gewrichten functioneren vergelijkbaar met kruiskoppelingen als zij toestaan ​​dat de vooras steekassen om zelfstandig te draaien en draaien. CV gewrichten niet voor een van de twee redenen: De rubberen behuizing die beschermt het gewricht van de weg verontreinigingen falen, of ze dragen gewoon uit. Bijna universeel, zal de buitenkant gezamenlijke dichtst bij het wiel uit te dragen voordat de binnenkant gewricht als het is onderhevig aan meer stress wielen van het voertuig te draaien. Als de boot beschadigd raakt, zal het gewricht meestal niet binnen 3.000 mijl.

Wat je nodig hebt

krik

Jack staat

Onderzoek de rubberen laarzen op de aandrijfas naast het wiel. Indien deze beschadigd zijn of bedekt met vet is de boot gecompromitteerd.

Versnellen en vertragen snel, maar soepel, waarbij ook de eventuele bewe- gingen of huiverend zich in de assen tijdens het luisteren naar een "clunking" geluid. Draai het stuurwiel helemaal naar de ene kant en langzaam te versnellen, het draaien in een scherpe cirkel. Herhaal in de andere richting. Elke luide klikken, snapping of ploffend geluid is een indicatie van een slechte verbinding.

Til de wagen met de krik en zet deze op de krik staat, langs het frame van het voertuig, zodat de tribunes niet zal bemoeien met de as rotatie. Plaats een hand aan elke kant van de CV gewricht en draai de as heen en weer in tegengestelde richting. Als het voelt overdreven slordig of maakt klikgeluiden, het gewricht moet worden vervangen.

Share This Post