Index / Tuin / Hoe maak je een Curly Willow Stump Kill

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een Curly Willow Stump Kill

Krullend of kurkentrekker wilgen (Salix matsudana) zijn loofbomen die vaak worden geplant voor hun ongewone, gedraaide stengels en bladeren. Ze kunnen groeien tot een hoogte van 70 voet in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zo

Advertisement

Krullend of kurkentrekker wilgen (Salix matsudana) zijn loofbomen die vaak worden geplant voor hun ongewone, gedraaide stengels en bladeren. Ze kunnen groeien tot een hoogte van 70 voet in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 5 tot 10. Helaas, deze bomen vallen vaak riolering lijnen, te vernietigen gebouw stichtingen met hun wortels en zijn invasieve in sommige gebieden worden. Gewoon snijden ze naar beneden zullen ze niet per se te doden. Ze re-spruit vaak vanuit de stomp en te groeien sucker schiet uit hun wortels die zal groeien in bomen. Een extra maatregelen moeten worden getroffen om de stomp te doden.

Wat je nodig hebt

 • Kettingzaag

  beschermende brillen

  Boren

  1/4-inch boorkop

  Herbicide glyfosaat bevattende of triclopyr

  Penseel

  Rubberen handschoenen

  Beschermende kleding

Snijd de wilg boomstronk tot slechts enkele centimeters hoog met een kettingzaag. Dit zal vers hout dat gemakkelijker het herbicide zal absorberen bloot te leggen. Slijtage beschermende brillen om te voorkomen dat oogletsel door rondvliegende brokstukken.

Boor drie of vier gaten in het oppervlak van de stomp langs de binnenrand van de ring schors. Boor de gaten tot een diepte van 1/2 inch met een 1/4-inch drill bit.

Verf de top van de stomp met stomp-doden herbicide glyfosaat bevattende of triclopyr, met behulp van een klein penseel. Breng de herbicide direct na het snijden terug de stomp. Draag een veiligheidsbril, rubberen handschoenen, een shirt met lange mouwen en broeken en het herbicide toepassing voorzichtig om blootstelling te voorkomen. Schilder de herbicide op royaal genoeg om de gaten te vullen. Dit zal nieuwe groei van de stomp te voorkomen en te doden elke sucker bomen die zijn gegroeid uit het.

Hints

Volg de instructies en voorzorgsmaatregelen van de herbicide fabrikant.

Nabijgelegen bomen met aangrenzende root-systemen als gevolg wortel enten kunnen worden gedood, samen met de krullende wilg stomp.

Laat de herbicide niet spatten op de omgeving van planten als het kan beschadigen of doden.

Share This Post