Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Curly Weave kapsel Lijm

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Curly Weave kapsel Lijm

Sommige van de krullende weefsel kapsels die gedragen kan worden zijn Deep Wave, Wet & Wavy, Brazilian Wave, Afro Curl en Jheri Curl. Deze weave kapsels kunnen worden genaaid of gelijmd. Echter, de snelste manier om de gekrulde stijl te creëren is om

AdvertisementSommige van de krullende weefsel kapsels die gedragen kan worden zijn Deep Wave, Wet & Wavy, Brazilian Wave, Afro Curl en Jheri Curl. Deze weave kapsels kunnen worden genaaid of gelijmd. Echter, de snelste manier om de gekrulde stijl te creëren is om het te lijmen. De sleutel tot het lijmen van de krullend weven kapsel is om je steil haar dat zich onder het weefsel te verbergen. Door dit te doen, zal het niet zo vanzelfsprekend dat je haar niet van nature krullend zijn.

Wat je nodig hebt

Kam

Bobby pins

Schaar

Curly weave

Weave lijm

styling gel

Maak "tracks" voor uw krullend weave te worden geplaatst op. Om dit te doen, maakt u een horizontale deel bij de nek van je nek. Braid het deel van haar dat werd gescheiden in een horizontale vlecht. Gebruik een haarspeld te plooien (pin) het einde van de vlecht.

Blijven creëren tracks, werk je weg omhoog naar de voorkant van je hoofd. De tracks moeten dun, niet dik zijn. Als je dicht bij de voorste haarlijn te krijgen, laat een kleine hoeveelheid haar ontvlochten. Je moet genoeg haar ontvlochten als dekmantel voor de laatste track die werd gevlochten vertrekken.

Verwijder de lange inslag krullend weven uit de verpakking. Laat je vingers door de inslag om ervoor te zorgen dat er geen klitten.

Leg de inslag van het weefsel op de top van de track die is bij de nek van je nek. Dit om een ​​meting van hoe lang de eerste inslag moet zijn nemen.

Snijd een stuk van het weefsel aan de lengte van de gevlochten nummer overeenkomt.

Een dun laagje weefsel lijm langs de stiksels van de gekrulde weefsel. De lijm moet uitstrekken van één uiteinde van het weefsel aan het andere uiteinde.

Leg de inslag van krullende weefsel direct boven de baan, dat is bij de nek van de hals. De inslag moet op de hoofdhuid worden geplaatst en niet je haar.

Houd de inslag van het weefsel gedurende ongeveer 60 seconden. Dit zal de lijm droogtijd geven.

Herhaal stap 4 tot en met 8 totdat u de gekrulde weven op alle tracks die zijn gemaakt hebben geplaatst.

Verbergen de laatste inslag van het weven. Dit gebeurt met de losse haren die nabij de voorste haarlijn. Als u wilt, kunt u een holding gel of spray gebruiken om de losse haren op zijn plaats houden. Dit voorkomt dat de losse haren uit waait in de wind om het weefsel inslag te onthullen.

Share This Post