Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Cruisair oplossen

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Cruisair oplossen

Cruisair was een vroege ontwikkelaar van klimaatsystemen voor boten. De eerste Cruisair airconditioners werden gebruikt in pleziervaartuigen in de jaren 1960. Cruisair is nu eigendom van Dometic Group, een belangrijke leverancier van apparatuur voor

AdvertisementCruisair was een vroege ontwikkelaar van klimaatsystemen voor boten. De eerste Cruisair airconditioners werden gebruikt in pleziervaartuigen in de jaren 1960. Cruisair is nu eigendom van Dometic Group, een belangrijke leverancier van apparatuur voor de recreatieve voertuig en 12-volt markt. Problemen met Cruisair boot airconditioning systemen kunnen onder meer de airconditioner niet werkt, niet laten afkoelen of opwarmen in de CV-functie, water druipt en de compressor te fietsen. U kunt bepaalde problemen verhelpen door het volgen van een aantal stappen voor probleemoplossing.

Wat je nodig hebt

Verlengsnoer

Open de stroomonderbreker of zekering paneel als de Cruisair niet kan worden ingeschakeld, en controleer de branding. Flip op een struikelde circuit breakers en doorgebrande zekeringen te vervangen met hetzelfde type te gebruiken. Verander de verlengsnoer als u gebruik maakt van walstroom en de Cruisair nog steeds niet gestart. Voltage van de oever systeem om de boot kan laag zijn. Vervang het verlengsnoer met een heavy duty een.

Draai de keuzeschakelaar om "Koeling" als de lucht uit het apparaat niet koud voelen. De schakelaar kan worden ingesteld op "Fan." Kijk naar de thermostaat en stel het voor een koelere omgeving. Zet de thermostaat op "Fan" als de verdamper is kers op. Laat de thermostaat op "Fan" gedurende vijf minuten, en dan weer start de koeling.

Reinig het luchtfilter achter de retourlucht grill of op het gezicht van de eenheid als de compressor blijft fietsen aan en uit. Het filter kan vies zijn of kan een waterstroom beperking hebben. De Cruisair maakt gebruik van zeewater af te koelen, zodat spoelen vuil uit het filter. Trek alle vuil uit drain gaten als er water druppelt in de cabine. De meeste Cruisair systemen hebben twee drains, één aan elk uiteinde van de eenheid.

Share This Post