Index / Feesten & mee naartoe / Hoe maak je een Craft Money Tree

Share This Post

Feesten & mee naartoe

Hoe maak je een Craft Money Tree

Als u op zoek bent naar een geld boom om te gebruiken bij uw volgende vrijgezellenfeest, verloving feest of bruiloft, moet u wellicht een beetje zoeken doen om de boom die de juiste look heeft en de juiste prijs te vinden. Begin je zoektocht vroeg, i

AdvertisementAls u op zoek bent naar een geld boom om te gebruiken bij uw volgende vrijgezellenfeest, verloving feest of bruiloft, moet u wellicht een beetje zoeken doen om de boom die de juiste look heeft en de juiste prijs te vinden. Begin je zoektocht vroeg, indien mogelijk, om ervoor te zorgen dat je niet hoeft te regelen voor een boom op het laatste moment. Houd er ook rekening mee dat u nodig heeft om te kleden een boom die u aan uw behoeften.

Bezoek de website van een ambachtelijke winkel, zoals Michaels, of een landschappelijk winkel die kunstmatige bomen, zoals Lowe's verkoopt. U bent op zoek naar een faux boom die je kunt veranderen in een geldboom.

Ga naar uw lokale ambachtelijke winkel om de balans op te maken van de faux bomen die beschikbaar zijn. Vele soorten van pot bomen kan werken als je geldboom. Houd in gedachten dat bomen met kale takken meer esthetisch aantrekkelijk kan kijken, want als de boom is bedekt met geld, bladeren zullen niet in de weg te krijgen.

Ga naar werf verkoop en kringloopwinkels op zoek gepot bomen. Zelfs als je de perfecte boom niet kunt vinden, kunt u kopen een en aanpassen aan uw behoeften. Bijvoorbeeld voor een kerst verlovingsfeest, het opzetten van een faux kerstboom die je kunt vinden op een werf verkoop. Geef gasten miniatuur kousen met ornamenten op hen. Gasten kunnen de kousen vullen met hun geld cadeau en hang de kous op de "geld boom."

Share This Post