Index / wettelijk / Hoe maak je een CR-1 Echtgenoot Visa Step by Step Krijg

Share This Post

wettelijk

Hoe maak je een CR-1 Echtgenoot Visa Step by Step Krijg

De CR-1 of IR-1 Echtgenote Visa is een immigrant visum voor echtgenoten van Amerikaanse burgers. Het is de ideale keuze als u wilt dat de begunstigde groene kaart status meteen, zodra zij aan de VS binnen. Met de CR-1 of IR-1 visum, alle of de meeste

AdvertisementDe CR-1 of IR-1 Echtgenote Visa is een immigrant visum voor echtgenoten van Amerikaanse burgers. Het is de ideale keuze als u wilt dat de begunstigde groene kaart status meteen, zodra zij aan de VS binnen. Met de CR-1 of IR-1 visum, alle of de meeste van het papierwerk wordt gedaan terwijl de rechthebbende buiten het land.

Wat je nodig hebt

Form I-130

Form G-325a

Vorm DS-30302

Vorm DS-230

Form I-864

Het bewijs van het huwelijk

Identiteitsbewijs

Bewijs van burgerschap / verblijfsstatus

vergoedingen

Bezoek de US Citizenship & Immigration Services website voor de huidige procedures echtgenoot immigratie. Ga door middel van een online visum gids of een immigratie boek. Immigratie wetten te veranderen vaak, dus het is belangrijk om op de hoogte te houden.

Krijg een bewijs van het burgerschap van de indiener of wettige permanente verblijfsvergunning. De meest gebruikte zijn paspoort, geboortebewijs en groene kaart. Maak fotokopieën. Je moet niet originelen indienen bij USCIS.

Het verkrijgen van documenten waaruit het huwelijk. Maak fotokopieën van uw huwelijksakte, echtscheiding en / of decreten (indien van toepassing), de gezamenlijke bankafschriften, en andere mogelijke bewijzen van een bonafide huwelijk.

Bereid paspoort-stijl foto's van jezelf. Bevestig deze aan uw biografische data sheets (G-325a) met de volledige namen lichtjes geschreven met potlood op de achterkant van elke foto. De foto's moeten voldoen aan de Department of richtlijnen staat voor hoge kwaliteit foto's te gebruiken in de Amerikaanse reisdocumenten.

Voer een formulier I-130 en een set van vier G-325a biografische gegevens voor elke echtgenoot. Bevestig alle bewijsstukken van deze vormen. Componeer een begeleidende brief met een korte introductie. Itemize uw documenten in de begeleidende brief en te ondertekenen. Mail naar het USCIS servicecentrum of kantoor, dat u in de buurt worden geserveerd. Uw formulier I-130 moet u waar u mail het visum petitie pakket vertellen.

Na de USCIS keurt uw visum petitie, zal het pakket naar de National Visa Center worden verzonden. Houd uw USCIS ontvangst nummer uit het eerste I-797 Bericht van Actie (ontvangst) die je krijgt. Gebruik dat nummer om uw pakket bij NVC te volgen en om uw NVC geval nummber krijgen. U krijgt ook mail van de National Visa Center met uw zaak details, inclusief factuurnummer voor het betalen van de visa applicaiton vergoedingen.

Nu dat het verzoekschrift Indiener is goedgekeurd, is het de beurt van de begunstigde toe te passen voor het visum. Lees de instructies die NVC zal sturen naar zowel de indiener en de begunstigde. Volg de instructies nauwkeurig.

Volg de instructies, hebben indiener invullen en de I-864 Affidavit of Support in te dienen zodra de vergoeding rekening wordt betaald. Hechten IRS verslagen, een bewijs van inkomen en vermogen en gezamenlijke sponsoring (indien nodig). Als de verzoeker geen aangifte inkomstenbelasting heeft ingediend, onder meer een brief explaning waarom. Raadpleeg de Armoede richtsnoeren voor het jaar waarvoor je solliciteert om te zien of u het minimuminkomen vereiste voldoen (dat is 125% van de armoedegrens voor de meeste mensen).

Hebben de begunstigde aan te wijzen een keuze van Agent in de vorm DS-3032. Dit zal uw immigratie advocaat zijn als je er een hebt. Anders de meeste mensen de naam van de indiener.

Heeft de begunstigde het dossier van de DS-230 Immigrant Visa Application nadat deze is betaald. Hij of zij moet een bewijs van identiteit, paspoort fotokopie, pasfoto's en een strafblad klaring. Andere documenets kan ofwel worden vereist door NVC of de Amerikaanse ambassade later.

Afhankelijk van uw geval kan u gevraagd worden om deze formulieren en documenten in te dienen om ofwel de NVC of de Amerikaanse ambassade. Voor elk pakket dat u te dienen afschriften van al het papierwerk. Dit is om ervoor te zorgen dat ze zullen geven u de originelen terug tijdens het interview.

Wacht tot NVC te voltooien de verwerking van uw visumaanvraag. Wanneer je wordt verteld "case compleet," NVC of het dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of het consulaat zal een interview met de begunstigde te plannen. Wacht tot het interview benoeming brief per post of e-mail. Wees bereid om eventuele ontbrekende documenten. Controleer de aanstellingsbrief voor.

Krijg een medisch onderzoek voor de begunstigde voorafgaand aan het interview. Ga naar een-ambassade erkend ziekenhuis of inrichting voor het examen. Vraag het ziekenhuis voor alle documenten die ze nodig hebben. Wees bereid om het interview aanstellingsbrief, pasfoto's en een kopie van uw paspoort bio-data pagina te tonen.

Neem de CR-1 / IR-1 visum interview. Kom naar het interview samen indien mogelijk. Anders wordt de benficiary zal gaan door het interview alleen. Breng bewijzen van je huwelijk en ongoining relatie, zoals foto's, geboorteakten van de kinderen, brieven, cadeau bonnen, tickets, instapkaarten, kopieën van paspoort inreisstempels, bruiloft invitiations, enz. Na het gesprek, wordt u verteld dat als je verleende de CR-1 of IR-1 visum. Uw paspoort zal worden genomen voor het stempelen en u wordt verteld wanneer het op te rapen.

Haal je paspoort met visum en verzegelde envelop. Controleer uw visum voor fouten, terwijl bij de ambassade of het consulaat. Neem de verzegelde envelop en het papier instructies. Laat de verzegelde envelop in ieder geval niet te openen. Lees de papieren instructies om te leren over het krijgen van een Social Security-kaart en het verwijderen van voorwaardelijke-status als u een CR-1 visum, niet IR-1 kreeg. (CR staat voor "Voorwaardelijke Resident" en is van toepassing als je al getrouwd minder dan 2 jaar wanneer u uw groene kaart te krijgen.)

Hints

Als geweigerd een visum, vraag het interviewen officer voor de reden waarom en hoe je de zaak een beroep kunnen doen. Als documenten ontbreken, kan u worden gevraagd om terug te keren op een later tijdstip met hen.

Probeer om uw papieren vroeg gedaan. Als je wacht tot een document wordt gevraagd, het kost je weken of zelfs maanden ter waarde van vertraging. De uitzondering hierop is de documenten met vervaldata.

Als geldigheidsduur van uw visum toelaat, kun je wachten tot na de tweede verjaardag van uw huwelijk voordat u de VS binnen. Dit zou uw groene kaart staat onvoorwaardelijk te maken. Je zou bespaar jezelf wat $ 500 omdat je niet zou hebben om het dossier voor het opheffen van de voorwaarden later.

Sommige aanvragers kunnen worden verteld om hun papieren te dienen bij de Amerikaanse ambassade waar hun gesprek zal worden gehouden, in plaats van de National Visa Center. Doe wat je opgedragen bent.

Je hebt misschien gehoord van de K3 Non-Immigrant Echtgenote Visa, dat is een hybride van de CR-1 Echtgenoot Visa en de K1 verloofde Visa. De K3 laat de begunstigde komen naar de VS na de immigrant visum petitie wordt ingediend; hij of zij en de verzoeker kan in het land tijdens het proces samen te zijn. Maar het K3 visum is meer papierwerk en vergoedingen. Wat meer is, het K3 visum niet per se sneller dan de CR-1, in tegenstelling tot het oorspronkelijke doel (dat was om families te herenigen eerder) te gaan. Als je niet in een haast om de begunstigde in Amerikaanse bodem te krijgen, en wil het papierwerk gedaan in een keer, de CR-1 of IR-1 immigrant visum is de betere keuze.

Share This Post