Index / Careers & Work / Hoe maak je een Cover voor een leraar Portfolio maken

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Cover voor een leraar Portfolio maken

Het deksel van de portefeuille van een leraar is als een boekomslag. Als het maakt de lezer nieuwsgierig naar de inhoud, zijn ze meer kans om de portefeuille te lezen. Een leer portfolio definieert u als leraar; wijst hij op je ervaringen, sterke pun

AdvertisementHet deksel van de portefeuille van een leraar is als een boekomslag. Als het maakt de lezer nieuwsgierig naar de inhoud, zijn ze meer kans om de portefeuille te lezen. Een leer portfolio definieert u als leraar; wijst hij op je ervaringen, sterke punten en groei. De portfolio biedt potentiële werkgevers met bewijs van uw wetenschappelijke prestaties. Het creëren van een effectieve portfolio is zowel een forward en backward-looking proces. De truc om het ontwerpen van de dekking voor uw portefeuille ligt in het creatief, duidelijk en eenvoudig.

Denk na over boekomslagen die uw aandacht hebben getrokken. Denk aan de lettertypes, kleuren en afbeeldingen gebruikt. Bepaal wat een beroep op u en implementeren in uw hoesontwerp.

Ontwerp uw voorblad. Omvatten basisinformatie, zoals de titel: "Teaching Portfolio voor", gevolgd door uw naam. Een lijst van uw academische referenties, het identificeren van de instelling en het jaar van de prestatie. Gebruik een groot lettertype van ten minste 40 punten voor uw naam aan de aandacht van de lezer te trekken. Centreer de informatie in het midden van de pagina verticaal en horizontaal.

Kies een kleurenschema voor uw omslag. Zorg ervoor dat de kleuren samen te werken. Experiment door het uitproberen van verschillende kleurencombinaties voor de achtergrond en lettertypen in uw dekking document. Zorg ervoor dat donkere lettertypes op lichte achtergrond kleuren en lichter lettertypen op donkere achtergrond kleuren, zodat de tekst echt knalt. Zwarte letters op een witte achtergrond zijn een veilige, hoewel een beetje saai, keuze.

Kies een interessante grafisch voor je omslag. Met inbegrip van te veel afbeeldingen kan overweldigend zijn dus probeer het simpel te houden. Denk na over de vraag of er sprake is van een beeld dat de inhoud van uw portefeuille vertegenwoordigt. Bijvoorbeeld, als het hoogtepunt van uw portefeuille is uw overgang naar online onderwijs, kiest u een beeld van een persoon zitten aan een computer. U kunt de afbeelding achter de tekst watermerk, maar dat kan het moeilijk te lezen is. Experimenteer met wat ziet er het beste; de rechter benedenhoek en linker bovenhoek zijn meestal veilige keuzes.

Share This Post