Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een cover te maken voor een Flat Screen TV

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een cover te maken voor een Flat Screen TV

Flatscreen televisies krijgen stof en handafdrukken op hen wanneer ze niet in gebruik zijn. Maak een flatscreen-tv om het scherm wanneer u niet kijken naar je favoriete programma te beschermen. Het maken van uw eigen dekking kunt u kleuren en stijlen

Advertisement

Flatscreen televisies krijgen stof en handafdrukken op hen wanneer ze niet in gebruik zijn. Maak een flatscreen-tv om het scherm wanneer u niet kijken naar je favoriete programma te beschermen. Het maken van uw eigen dekking kunt u kleuren en stijlen te coördineren met de rest van de kamer. Lees verder om te leren hoe je een cover te maken voor een flatscreen-tv.

Wat je nodig hebt

Liniaal of meetlint

1-2 yards stof of canvas

Schaar

Ijzer

Stijfsel

Verf, optionele

1/4-inch brede elastische

Meet de TV. Voeg 1/2 inch aan elke meting. Bijvoorbeeld, wanneer de televisie 40 inches breed de gecorrigeerde meting zou 40 1/2 inch.

Koop uw stof. Kies een stof die overeenkomt met de rest van de kamer. Pas een foto of ontwerp te maken van de tv-kijken als kunst. Gebruik doek te schilderen of maak je eigen kunst voor de cover. Als de stof is dun, het dubbele van het omhoog om het te ondoorzichtig te maken.

Meet en snijd de stof om je gemeten afmetingen.

Klaar de stof. Als u regelmatig stof, zetmeel en ijzer de it. Voor canvas, bedek het met verf of het ontwerp van het canvas.

Naai elastiek rond de buitenkant van het deksel.

Strek de afdekking over de TV.

Hints

Maak de kap zo uitgebreid of zo simpel als je wilt. Overweeg seizoensgebonden covers om de paar maanden uit te veranderen.

Als de kap is voor de ruimte van een kind, laat het kind te versieren of te schilderen de kap. Sommige mensen hebben ze gemaakt van oude kleren die te klein of beschadigd zijn.

Share This Post