Index / Huis / Hoe maak je een Cork Raad aan de muur hangen

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Cork Raad aan de muur hangen

Een prikbord is erg handig voor het organiseren van en het tonen van de details van het dagelijks leven die op papier gedrukt blijven zelfs in dit elektronische tijdperk. U kunt het gebruiken om berichten, wenskaarten, herinneringen en rekeningen te

AdvertisementEen prikbord is erg handig voor het organiseren van en het tonen van de details van het dagelijks leven die op papier gedrukt blijven zelfs in dit elektronische tijdperk. U kunt het gebruiken om berichten, wenskaarten, herinneringen en rekeningen te betalen aan de muur overstag. Punaises of pushpins niet verpesten haar kurk oppervlak van de manier waarop ze vertrekken permanent, lelijke gaten in de muur. Je moet je prikbord te hangen aan de muur, zodat je het veilig kan worden weergegeven op ooghoogte. Je kunt geen gaten in de muur te vermijden door opknoping uw raad met dubbelzijdig tape.

Wat je nodig hebt

 • Water en een mild reinigingsmiddel

  Spray cleaner

  Dubbelzijdig plakband

  schaar

  Potlood

  Maatstaf, rand of heerser timmerman

Dubbelzijdig plakband

Reinig het oppervlak van uw muur grondig met water en een mild reinigingsmiddel of een spray schoner. Veeg het droog en laat het volledig drogen voor ongeveer twee uur.

Snij twee stroken dubbelzijdige tape met een lengte ongeveer drie inches kleiner dan de breedte van je kurk boord. Knip twee stroken van dubbelzijdige tape met een lengte ongeveer vijf inches kleiner dan de hoogte van uw kurk boord.

Verwijder een inch of zo van de steun van de ene kant van een strook van de band die je om de breedte van je board te snijden. Meet twee duim van de linkerzijde van de achterkant van je prikbord en twee duim naar beneden van de top. Bevestig het blootgestelde einde van de strip van tape op het punt dat u gemeten, zodat het lijnen rechtop met de randen van uw kurk boord en zo dat de tape zich horizontaal over de breedte van je prikbord.

Schil van de steun aangezien u de hele strip te bevestigen aan de achterkant van het bord. Druk stevig op de resterende back-kant als je de tape te bevestigen, zodat het kleeft aan het prikbord.

Verwijder een inch of zo van de steun van een van de strips die u op de hoogte van je board te snijden. Bedek de blootgestelde eindigen zodat het raakt maar niet de linkerrand van de eerste strook u bevestigd en dat de band naar beneden wijst over de hoogte van het bord overlappen. Trek de beschermlaag terwijl je de hele strook van tape van toepassing op het moederbord en druk op de resterende back-kant als je de tape te bevestigen.

Verwijder een inch of zo van de steun van de resterende strip die knip je op basis van de hoogte van je board. Lijn het blootgestelde uiteinde omhoog zodat de linker verticale rand raakt maar niet overlapt de rechterrand van de eerste strook u bevestigd en dat de band naar beneden wijst. Trek de beschermlaag terwijl je de hele strook van tape van toepassing op het moederbord en druk op de resterende back-kant als je de tape te bevestigen.

Afpellen een inch of zo van steun van uw dubbelzijdige tape van de resterende strook tape die je gesneden volgens de breedte van je board. Bevestig het aan de linker zijkant van je bord, zodat het raakt, maar niet de linkerrand van de onderkant van de verticale strook van tape overlappen aan de linkerkant van het bord en zo dat de tape punten horizontaal langs de breedte van je board .

Afpellen de steun als je de rest van de band hechten aan de raad van bestuur. De tape moet ook aanraken, maar de onderkant van de rechter verticale strook elkaar niet overlappen, maar niet verwijderen en opnieuw aanbrengen van de tape als het de bodem niet precies te raken. Het voorkomen van overlapping en snijd elke overlappende gedeelte weg met een schaar of een mes.

Lijn de bovenkant van het bord tegen de punt op de muur waar je zou willen naar de top van je board te hangen. Trek een lijn langs de muur met een potlood en het gebruik van de bovenste rand van het bord als een gids. Teken lijnen langs de bovenste paar inches van elke zijde van het bord ook.

Verwijder de steun van alle vier stroken tape op de achterkant van je board. Laat iemand het bezit van een timmerman rand, maatstaf of liniaal op de lijn die u hebt getekend op de muur, indien mogelijk. Houd de bovenkant van de achterkant van je board onder een lichte hoek tegen het potlood lijn, zodat alleen de rand van de lijn raakt en geen ander deel van het bord raakt de muur. Lijn de rand van je bord sluit naadloos aan bij de gemarkeerde lijn.

Druk naar beneden op de voorkant van de raad van bestuur, zodat de raad van bestuur vast aan de muur. Neem contact op met een liniaal, vierkant of maatstaf timmerman om zeker te zijn dat recht is. Verwijder het onmiddellijk en herpositioneren als het niet. Druk stevig op het oppervlak van de raad van bestuur, op en neer en over de gebieden die u hebt toegepast de band, als het eenmaal is volledig recht. Het bord is nu klaar voor gebruik.

Hints

Sommige corkboards worden verkocht met montage strips. Als de jouwe is, gebruikt u de meegeleverde strips volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Je kunt ze versterken met extra dubbelzijdige tape aan de bovenkant, onderkant of zijkanten indien nodig.

Share This Post