Index / Careers & Work / Hoe maak je een Copy Editor Test Pass

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een Copy Editor Test Pass

Tenzij u een aantal insider informatie over de kopie bewerken proef een personeelsmanager van plan om toe te dienen, moet u rekenen op een aantal opgeleide raden. De eerste stap: het vinden van wat stijl van de handleiding van het bedrijf gebruikt, z

AdvertisementTenzij u een aantal insider informatie over de kopie bewerken proef een personeelsmanager van plan om toe te dienen, moet u rekenen op een aantal opgeleide raden. De eerste stap: het vinden van wat stijl van de handleiding van het bedrijf gebruikt, zoals de Associated Press Stylebook of Chicago Manual of Style. Gebruik de handleiding om penseel op de finesses van grammatica, interpunctie en woordgebruik, en verder gaan dan door te kijken naar de eigen stijl en richtlijnen.

Voorbereiding van de Test

Na controle van de Stylebook, neem online quizzen die u test in die stijl, zoals de door Platform Magazine of Glenna Collett Ontwerp-tests. Als u uw vaardigheden te vinden ontbrak, zich aanmelden voor een kopie bewerken cursus, zoals die worden aangeboden door MediaBistro. Om een ​​gevoel voor stijl van het bedrijf en zijn eisen voor schrijvers en redacteuren krijgen, lees zo veel van zijn gepubliceerd of openbaar materiaal mogelijk te maken, met inbegrip van haar website, drukwerk of white papers. Ook vragen de HR-managers of het bedrijf heeft zijn eigen set van de redactionele richtlijnen, stelt Rebecca Smith Hurd in Writer's Digest, en studie elke je krijgt.

Het nemen van de Test

Op testdag, lees de instructies zorgvuldig, zodat je duidelijk bent over wat te doen en hoe je aantekeningen maken bent. Lees de materialen drie keer, stelt Smith Hurd, gaat het over de eerste keer zonder bewerking. De tweede keer, maken bewerkingen voor grammatica, interpunctie en gebruik - en stijl, indien gewenst. De derde keer, controleer uw wijzigingen om ervoor te zorgen dat ze duidelijk en dat je hebt gebruikt de juiste notaties. Als u kopiëren bewerkt met de hand, zorg ervoor dat uw handschrift is duidelijk en makkelijk te lezen.

Share This Post