Index / Eten drinken / Hoe maak je een Copper Pot Still Build

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je een Copper Pot Still Build

In de heuvels van Tennessee, ze noemen het " 'shine" of "buck." In delen van het zuiden van Kentucky, is het bekend als "sterke drank," en toen het werd gemaakt in de machinekamer van een schip tijdens de Tweede Wereldoorlog,

AdvertisementIn de heuvels van Tennessee, ze noemen het " 'shine" of "buck." In delen van het zuiden van Kentucky, is het bekend als "sterke drank," en toen het werd gemaakt in de machinekamer van een schip tijdens de Tweede Wereldoorlog, de beoefenaars van de kunst van het distilleren illegale noemde het "torpedo sap." Dit alles kan je hoofdhuid te tillen en geven je het gevoel alsof je gezicht gewoon niet past op je hoofd. Het maakt niet uit hoe het heet, het beste van het had een gemeenschappelijke oorsprong: de pot vol bruisende puree en de opgerolde koperen buizen van de koperen pot still.

Wat je nodig hebt

Een koperen pot, hoe groter hoe beter

betonblokken

Sheet koper, van waaruit de "kegel" cut

China marker

Metal scharen

klinknagels

Rivet gereedschap

Een assistent

1/2-inch koperen buizen, 25-foot roll

soldeerpistool

Broodje van zilveren kern soldeer (niet tot de kern)

Hoe maak je een Copper Pot Still Build

Stel de koperen pot bovenop de betonnen blokken, zodat ruimte om een ​​vuur onder de pot te bouwen.Maak de trechter van de bovenzijde van de nog. Snijd de koperen plaat met de metalen schaar, een onderbroken torus vormen (een vorm zoals een donut, met een hap genomen uit het). De omtrek van de torus moet 1,2 keer de omtrek van de bovenkant van de koperen pot zijn; het gat in het midden van de torus moet 1/2 inch in diameter. Markeer het metaal met de China markering aan te geven waar de cirkelvorm afgesneden van de koperlaag en de 1/2-inch gat in het midden van de cirkel. Maak de torus door het snijden van de rand van het cirkelvormige stuk metaal naar het midden van de cirkel, waar de 1/2-inch gat is aangebracht; Maak dan een tweede snede naar het midden tussen een punt op de omtrek van de cirkel met het middelpunt van de cirkel. De afstand op de omtrek van cirkel tussen de eerste en de tweede snede moet gelijk 20 procent van de omtrek van de bovenkant van de pot. Bijvoorbeeld, als de pot heeft een omtrek van 36 inches, moet de tweede snit 7,2 inch langs de omtrek van de cirkel van de eerste snede. Snijd de 1/2-inch gat in het midden naar de onderbroken torus voltooien. Breng de twee randen aan elkaar, en gebruik de klinknagel pistool om de randen aan elkaar vast met klinknagels, om de trechter te vormen.Uitbreiding van de rol van koperen buizen. Overhandig het einde op de buitenste rand van de rol, uw assistent en instrueren hem om het te houden. Neem het uiteinde van de koperen buizen die het dichtst bij het centrum van de rollen in de hand, en trek totdat je acht tot 10 voet van uw assistent. Dit zal de buis uitstrekken zonder knikken, en het zal terug naar uw assistent contract lichtjes bij het loslaten. Herhaal dit zich uitstrekt tot de rol van koperen buizen lijkt op een spiraal 6-8 voet lang.

Soldeer de trechter met een uiteinde van de koperen buizen met behulp van de soldeerbout en zilver soldeer. Niet doen, onder geen enkele omstandigheid, gebruik leadcore soldeer. Dit zal ieder product dat u te maken in de nog steeds met lood vervuilen, waardoor zij ongeschikt voor menselijke consumptie.Stel de trechter en spiraalvormige slangen op de top van de koperen pot, maar niet permanent hechten de trechter, zoals u zult hebben om de trechter te verwijderen om de benodigde ingrediënten in de pot te worden gekookt te zetten. De nog steeds is nu klaar om te worden "gevuld en in brand gestoken." Als bestanddelen koken, zullen ze uit lichtere stoffen geven, in de vorm van stoom, die zich concentreren op de trechter en in de buis, condenseren in een vloeistof als deze de koeler van de buis. Het eindproduct druppelt uit het einde van de buis en worden verzameld in een geschikte houder en gereserveerd voor veroudering.Hints

De historisch correcte container voor de inzameling van het condensaat uit het koperen pot is nog steeds een Mason pot.

Wees voorzichtig bij het werken met gesneden metalen, metalen scharen of enig gereedschap, waaronder de soldeerpistool. Vergeet niet dat er bepaalde wetmatigheden die betrokken zijn bij het maken van enkele belastbare producten met behulp van de koperen pot still en bepaalde beperkingen op de hoeveelheden van die producten die een individu kan maken.

Share This Post