Index / Bedrijf / Hoe maak je een Copier Drum vervangen

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Copier Drum vervangen

Vaak op de meest ongelegen moment, kopieerapparaten, net zoals printers, opraken van de inkt, ook wel bekend als toner. De meeste toner drums duren tot een jaar of 15.000 vellen, afhankelijk van de frequentie en de aard van de kopieën die u maakt, zo

Advertisement

Vaak op de meest ongelegen moment, kopieerapparaten, net zoals printers, opraken van de inkt, ook wel bekend als toner. De meeste toner drums duren tot een jaar of 15.000 vellen, afhankelijk van de frequentie en de aard van de kopieën die u maakt, zoals tekst, afbeeldingen of grafieken. U kunt anticiperen op het vervangen van de copier drum door het lampje op het scherm. Het vervangen van copier toner is niet zo moeilijk, maar het vereist om instructies te volgen zonder dat een onbekende lade of hefboom.

Wat je nodig hebt

toner drum

Een kopie van de instructies en kaart voor uw specifieke kopieermachine, zodat je de juiste niveaus en laden kunnen lokaliseren.

Laat het hoogste niveau buiten de copier onder het kopiëren scherm en open te trekken voor copier voordeur de zacht. Je moet in staat zijn om al het papier en opberglades zien.

Zoek de toner hendel en laat de vergrendeling schakelaar. Vaak anders gekleurd dan de andere hefbomen in het kopieerapparaat.

Schuif het kleine compartiment en verwijder de gehele tonercartridge uit de machine.

Trek de drum cartridge uit in de tonercartridge. Het moet direct worden vastgezet in de tonercartridge.

Open de nieuwe drum cartridge, het verzorgen van de zijkanten van de drum niet aanraakt. Hierdoor zal de inkt verspreid over je vingers. Schuif de nieuwe drum in de gleuf waar de lege vat was gevestigd. Wanneer de nieuwe drum cartridge in de drum frame is bevestigd, hoor je een klik.

Plaats de tonercartridge terug in de machine, zet de toning cartridge slot, en sluit de deur kopieermachine.

Bevestigen de aanwezigheid van een nieuwe drum cartridge op de belangrijkste LCD-scherm wanneer dit wordt gevraagd.

Hints

Gebruik rubberen handschoenen wanneer het hanteren van toner of drum cartridges, te vermijden krijgen van inkt op uw handen.

Controleer altijd de specificaties op de juiste grootte en drum voor uw machine te bepalen.

Share This Post