Index / Bedrijf / Hoe maak je een Concession Trailer Business in Florida Open

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Concession Trailer Business in Florida Open

Elk bedrijf dat voedsel levert aan consumenten moeten goed worden erkend door de staat Florida, evenals de lokale provincie of stadsbesturen waarin zij actief is. Concessie trailers, vanwege hun mobiele karakter, hebben extra regels waaraan zij moete

Advertisement

Elk bedrijf dat voedsel levert aan consumenten moeten goed worden erkend door de staat Florida, evenals de lokale provincie of stadsbesturen waarin zij actief is. Concessie trailers, vanwege hun mobiele karakter, hebben extra regels waaraan zij moeten voldoen, zoals dat elke trailer een food service bedrijf is eigenaar van een eigen vergunning moet hebben. Bij het openen van een concessie trailer bedrijf in Florida, is het raadzaam dat je begint met een solide business plan om u te helpen op koers te blijven en de naleving van het beleid van de verschillende vergunningverlenende instanties 'te handhaven.

Schrijf een business plan dat Gegevens welke soorten voedsel dat u zal dienen bij uw concessie trailer, hoeveel trailers zul je beginnen, welke leveranciers u voorraden en voedsel ingrediënten uit te krijgen en waar u de middelen en apparatuur die u nodig hebt om te beginnen zal verkrijgen . Opnemen in uw plan een kaart van het geografische gebied in Florida u zal dienen, en de specifieke routes vindt u met uw aanhangwagen te nemen. In aanvulling op uw Florida staat licenties / vergunningen, zal elke provincie of stad u actief bent in licenties / vergunningen nodig hebben, maar ook, dus het best kunnen zijn om te beginnen met een kleiner geografisch gebied en later uit te breiden.

Zoek een commissaris voor uw concessie trailer bedrijf opereren vanuit, en de aankoop of anderszins ten minste één concessie trailer te verkrijgen. Florida vereist mobiele voedsel diensten aan ten minste een keer terug te keren naar hun commissary locatie per dag, en er geen prive-woning kan als een commissaris dienen. Vraag lokale restaurants, kerken, buurthuizen en dergelijke locaties als ze je ruimte huren in hun commerciële keukens om uw zaken te doen, of de bouw van een nieuwe locatie.

Huur een architect of de bouw professional om geschaalde tekeningen van uw commissary keuken en uw concessie trailer te creëren. Neem contact op met uw lokale provincie en stad bestemmingsplan autoriteiten om ervoor te zorgen kun je een levensmiddelenbedrijf aan de beoogde commissaris locatie en de beoogde mobiele locaties bedienen. U kan ook nodig zijn om een ​​afvalwaterbeheer / verwijdering vergunning te krijgen voor uw commissaris locatie.

Dien een "Doing Business As," of DBA, de naam van de Florida minister van Buitenlandse Zaken. Gebruik deze naam toe te passen voor een bedrijf license met uw plaatselijke provincie en stad regeringen. U mag alleen voorwaardelijke goedkeuring ontvangen voor uw bedrijf licenties totdat u de nodige staatsvoedsel vergunningen zijn verkregen, maar je moet bewijzen dat je op zijn minst zijn begonnen met het lokale bedrijfsleven licentie proces.

Schrijf je in bij de Florida Department of Revenue voor een verkoop / gebruiksbelasting vergunning. Als je werknemers zullen huren, moet u ook een Employer Identification Number of EIN, met de IRS te registreren. Gebruik dit nummer om werkgever bronbelasting, werkloosheidsverzekering en compensatie verzekeringsuitkeringen werknemers kwijtschelden.

Een aanvraag voor Mobiele Eetgelegenheden Dispensing Vehicle License met Plan Beoordeling van de Florida Department of Business and Professional verordening Afdeling van hotels en restaurants. Bij uw aanvraag moet een Commissaris Notification ingevuld door de commissaris locatie van eigenaar / manager, kopieën van al uw benodigde vergunningen, je staat en de federale fiscale informatie en de geschaalde tekeningen van uw commissary en concessie trailer.

Bereid je voor op een inspectie van de afdeling in Florida van hotels en restaurants. Tijdens de inspectie, zal een visuele controle van uw commissary faciliteiten en concessie trailer voor de naleving voordoen, en u zal worden geïnterviewd met betrekking tot voedselveiligheid, voedselbereiding en de methoden die u zal gebruiken om uw concessie trailer zaken te doen. Na afloop wordt u schriftelijk meegedeeld als uw licentie is goedgekeurd. Als ontkend, vindt u informatie over het corrigeren van tekortkomingen en opnieuw aanbrengen van ontvangen.

Share This Post