Index / Eten drinken / Hoe maak je een Colombiaanse Arepa maken

Share This Post

Eten drinken

Hoe maak je een Colombiaanse Arepa maken

Arepas, een Latijns-Amerikaanse versie van de bekende koren patty, krijgen hun persoonlijkheid en flair uit hun vullingen. Garnalen, varkensvlees, kip, carne, zwarte bonen, queso - gemeenschappelijke Colombiaanse ingrediënten - geef arepas de handtek

Advertisement

Arepas, een Latijns-Amerikaanse versie van de bekende koren patty, krijgen hun persoonlijkheid en flair uit hun vullingen. Garnalen, varkensvlees, kip, carne, zwarte bonen, queso - gemeenschappelijke Colombiaanse ingrediënten - geef arepas de handtekening smaak van de kust en het binnenland gelegen gebieden van Colombia. Na het vormen van en het koken van het deeg, spul arepas met uw keuze van voorgekookt vullingen. U kunt arepas maken enkele uren voor en vul ze voor het opdienen de tijd. Dan, verwarm ze in een 350-graden-Fahrenheit oven tot de vulling is warm en stomen.

Wat je nodig hebt

Masarepa maïsmeel

Zout

Koolzaadolie

Portie gelijke delen masarepa maïsmeel en warm water. Voeg de havermout aan een mengkom en maak een kuiltje in het midden. Voeg een snuifje of twee van zout.

Voeg het warme water naar de bron in de maïsmeel, roeren met een houten lepel tot een ruwe deeg vormen. Dek het deeg af met plasticfolie en laat het 5 minuten staan.

Verwijder de plasticfolie en kneed het deeg voor een paar minuten. Houd uw handen vochtig met water tot een glad, vochtig deeg.

Vorm het deeg in 3 inch breed, 1 / 2- tot 3/4-inch dikke schijven.

Verhit 1 of 2 eetlepels canola olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schik 3 of 4 arepas in de pan en dek af.

Kook de arepas goudbruin op de bodem, ongeveer 6-8 minuten. Draai de arepas over, te dekken, en kook ze nog eens 6-8 minuten.

Spleet de arepas horizontaal en vul ze met heet, bereid vulling. Serveer met partjes limoen.

Hints

U kunt wrap deeg arepa en op te slaan in de koelkast of vriezer nadat u ze deel. Gebruik gekoelde deeg arepa binnen 1 of 2 dagen. Gebruik bevroren deeg arepa binnen 1 maand voor de beste kwaliteit.

Share This Post