Index / Cars / Hoe maak je een Coil Spring Vervang in een Hyundai Santa Fe

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Coil Spring Vervang in een Hyundai Santa Fe

Het feit dat je Hyundai Santa Fe heeft spiraalveren in plaats van bladveren in de achterwielophanging is ongebruikelijk voor een groot voertuig. Zoals bij de meeste grote voertuigen, de extra ruimte maakt het relatief eenvoudig om de veren van een Hy

Advertisement

Het feit dat je Hyundai Santa Fe heeft spiraalveren in plaats van bladveren in de achterwielophanging is ongebruikelijk voor een groot voertuig. Zoals bij de meeste grote voertuigen, de extra ruimte maakt het relatief eenvoudig om de veren van een Hyundai Santa Fe verwijderen.

Wat je nodig hebt

veiligheid stands

extra jack

Ratchet set

Til je Hyundai Santa Fe en te ondersteunen door het frame op de veiligheid stands, gebruik dan een transmissie jack of dergelijke apparatuur aan de onderste draagarm te ondersteunen.

Verwijder of ontkoppel het achterwiel, de flens moer en remklauwen, de handrem montage en kabel, het wiel snelheidssensor en de achterste schokken.

Laat de aansluiting ter ondersteuning van de controle-arm langzaam en verwijder de achterste springveer van uw Santa Fe. Besteed zorgvuldige aandacht aan hoe de veer op zijn plaats zit en gericht zoals u het verwijdert.

Plaats een nieuwe lente in plaats en til de controle-arm aansluiting tot het voorjaar op de juiste plaats zit.

Sluit de achterste schokken en wielsnelheidssensor, de handrem montage en kabel, de flens moer en remklauwen, vervang dan het achterwiel die u hebt verwijderd in stap 2.

Beweeg de transmissie aansluiting die uit de weg werd ter ondersteuning van de controle-arm en vervolgens voorzichtig lager uw voertuig op de grond. Proef op de weg naar de bron ervoor te zorgen dat naar behoren functioneert; luisteren naar vreemde geluiden en gevoel voor ongewone rijeigenschappen dat onjuiste installatie kunnen signaleren.

Share This Post