Index / Huis / Hoe maak je een Coffee Table Build

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Coffee Table Build

Hoe maak je een Coffee Table Build. Salontafels kan beroep toe te voegen aan elke kamer. Het maken van de koffietafel jezelf geeft je een gevoel van trots geven. Zoek een ontwerp dat u wilt, bouwen en vrienden en familie dan over om het te pronken. W

Advertisement

Hoe maak je een Coffee Table Build. Salontafels kan beroep toe te voegen aan elke kamer. Het maken van de koffietafel jezelf geeft je een gevoel van trots geven. Zoek een ontwerp dat u wilt, bouwen en vrienden en familie dan over om het te pronken.

Wat je nodig hebt

 • schuurpapier

  Meetlint

  Boren

  boorkoppen

  treknagel

  Lijm

  Niveau

  Timmerhout

  Verf of beits

  kwast

  houtschroeven

Het ontwerp van de grootte van uw salontafel.

Selecteer het type van hout of timmerhout die u wilt gebruiken voor dit project.

Gekapt hout op maat bepaald door uw ontwerp. U moet ten minste één groot stuk voor de top en vier benen. Meer materiaal kan afhankelijk van de uitvoering nodig zijn.

Lijm en pluggen poten en de basis van een koffietafel kader samen. Boor die overeenkomen met gaten voor de pluggen tegenover elkaar uit het tafelblad aan de benen.

Build top van salontafel en vast te zetten aan de tafel frame of base. Gebruik houtschroeven om de benen vast te zetten.

Schuur de salontafel 3 keer voordat het definitieve zand. Zand met 80 grit, dan 120 grit en ten slotte, 220 schuurpapier.

Laat het dan volledig opdrogen en doe een laatste zand met 220 grit.

Solliciteer beits of verf, afhankelijk van wat uw ontwerp roept.

Bedek de vlek of verf met een duidelijke top coat naar de finish te beschermen.

Share This Post