Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe maak je een Coffee Body Cream

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe maak je een Coffee Body Cream

De meeste mensen denken van koffie als een pick-me-up drank voor de ochtend. Wat je misschien niet beseffen is de voordelen koffie body lotion kan op uw huid hebben. Volgens de schoonheidsspecialiste Jennifer Tanner uit CancerLynx.com, wanneer koffie

AdvertisementDe meeste mensen denken van koffie als een pick-me-up drank voor de ochtend. Wat je misschien niet beseffen is de voordelen koffie body lotion kan op uw huid hebben. Volgens de schoonheidsspecialiste Jennifer Tanner uit CancerLynx.com, wanneer koffie lokaal wordt toegepast, herverdeelt vetcellen en helpt om te voorkomen dat de vorming van cellulitis. Ze gaat verder met te zeggen dat het helpt om zich te ontdoen van spataderen door het krimpen en het aanscherpen van je bloedvaten. U kunt een zelfgemaakte koffie body cream thuis te maken voor een fractie van de kosten van de winkel koopt body crèmes.

Wat je nodig hebt

4 eetl., Bijenwas

2 el., Koffieboon boter

kleine steelpan

Lepel

2 el., Gebrande koffie olie

6 eetl., Jojoba-olie

Luchtdichte jar

2 kopjes, ongeparfumeerde bodylotion

middelgrote kom

2 druppels, vanille etherische olie

4 druppels, koffie geurolie

2 theel., Instant koffiepoeder

Coffee Body Cream Recept 1

Giet 4 eetlepels bijenwas en 2 eetlepels van de koffieboon boter in een kleine steelpan op laag vuur. Roer de ingrediënten voortdurend tot ze gesmolten zijn.

Haal de pan van het vuur. Voeg 2 eetlepels van gebrande koffie, olie en 6 eetlepels jojoba-olie. Roer om de ingrediënten te mengen.

Giet het mengsel in een pot. Laat het zitten voor enkele uren totdat het stolt voor gebruik.

Coffee Body Cream Recept 2

Pour 2 kopjes ongeparfumeerde bodylotion in een middelgrote kom.

Voeg 2 druppels vanille etherische olie en 4 druppels van koffie geurolie. Roer de ingrediënten met een lepel te combineren.

Meng 2 theelepels oploskoffie poeder. Roer het mengsel grondig voordat gieten in een luchtdichte pot voor opslag. Het lichaam crème is direct klaar voor gebruik.

Hints

U kunt de olie die in deze recepten bij de meeste reformwinkels, drogisterijen en schoonheid aanbod winkels te kopen.

Share This Post