Index / Huis / Hoe maak je een ClosetMaid Shelf Track System Install

Share This Post

Huis

Hoe maak je een ClosetMaid Shelf Track System Install

De ClosetMaid plank railsysteem is een manier om toe te voegen rekken in kasten en bijkeukens. Dit helpt met de organisatie in kleinere ruimtes. De plank railsystemen maakt gebruik van een solide hangende balk aan de bovenkant dat een hangende voor h

Advertisement

De ClosetMaid plank railsysteem is een manier om toe te voegen rekken in kasten en bijkeukens. Dit helpt met de organisatie in kleinere ruimtes. De plank railsystemen maakt gebruik van een solide hangende balk aan de bovenkant dat een hangende voor het rekken unit biedt. De track systeem maakt het mogelijk om rekken te passen aan uw veranderende behoeften. Een huiseigenaar kan snel te installeren een ClosetMaid plank railsysteem.

Wat je nodig hebt

 • Niveau

  2-inch houtschroeven

  draadloze driver

  Phillips schroevendraaier

  Stud finder

  Boor met stukjes

  Metaalzaag

  Toggle bouten (optioneel)

Plaats de hang spoor zo dicht mogelijk bij het plafond mogelijk. Er is meestal een header bord achter de muur die een veilig ankerpunt voor de baan geeft. De hang spoor is het brede gedeelte van de track. Plaats een waterpas over de bodem van de hang spoor om ervoor te zorgen is het niveau. Maak de hang spoor aan de muur met 2-inch houtschroeven. Installeer de schroeven met een draadloze chauffeur om vermoeidheid van de hand te verminderen.

Schuif een stud finder over de muur onder de knie spoor en vind studs die binnen de verspreiding van de knie spoor. Mark stud locaties met een potlood. Plaats het gekerfd einde van deze normen in de knie beugel. De normen zijn de verticale stukken die de plank beugels passen in voor de draad rekken.

Plaats de standaarden zodat er niet meer dan 24 inches tussen hen en niet meer dan 4 inch van het uiteinde van de planken. Proberen één of meer standaarden direct over muurstijlen positioneren voor een stevige bevestiging.

Plaats 2-inch schroeven door de gaten in het midden van de standaard met een draadloze bestuurder of Phillips schroevendraaier bij het veiligstellen van een stud. Breng de schroeven elke 18 inch vanaf de bovenkant van de standaard. Als montage in holle gipsplaten, markeer de montagegaten en verwijder de standaard.

Boor gaten in het montagegat merken met een boortje dezelfde diameter als de ingestorte toggle bout vleugels. Installeer toggle bouten door de standaard en rijg de vleugels op de rug van de bouten. Haak de bovenkant van de standaard in de knie beugel en plaats de schakelaar vleugels door de gaten in de wand. Draai de toggle bouten met een Phillips schroevendraaier.

Snijd de draad rekken op maat met een ijzerzaag. Plaats de inkepingen van de plank haakjes in de sleuven van de standaard op de gewenste hoogte. Plaats rekgeleiders op dezelfde locatie op elke standaardoplegvlak de plank.

Leg de draad rekken op de plank beugels. Duw de draad op de achterkant van de rekken in de sleuven aan de achterzijde van de steunen en laat de voorzijde van de rekken in de sleuven aan de voorkant van de beugels. Plaats plastic beschermende tips over de uiteinden van de draad.

Share This Post