Index / Ambachten / Hoe maak je een Cigar Box Versier

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Cigar Box Versier

Sigarenkistjes zijn veranderd en omgezet in alles, van portemonnees tot sieraden dozen fotoalbums voor de generaties. Kinderen, volwassenen, en kunstenaars kunnen zowel een geweldige tijd het verfraaien van hen. Hier is een makkelijke manier om uw ei

Advertisement

Sigarenkistjes zijn veranderd en omgezet in alles, van portemonnees tot sieraden dozen fotoalbums voor de generaties. Kinderen, volwassenen, en kunstenaars kunnen zowel een geweldige tijd het verfraaien van hen. Hier is een makkelijke manier om uw eigen sigarenkistje versieren als een veranderde kunst aandenken doos.

Wat je nodig hebt

Sigarendoos

Krant of papieren handdoeken

Vloeipapier decoraties of stickers

Schaar

decoupage

spons borstel

Stof

Adhesive

Craft spiegel

gerolde rand

Zoek een sigarenkistje. Sommige winkeliers zal je een lege sigarenkistje geven gratis. Anderen rekenen voor de vakken, dus bel rond voordat je iets koopt om de beste deal te krijgen. Lokale rook winkels, slijterijen, drogisterijen, en coffeeshops hebben vaak lege sigarenkistjes. Kijk voor kwaliteit scharnieren en grendels. Kies er een dat is een goede maat voor uw project.

Verzamel de materialen die u nodig hebt, en verwijder eventuele ongewenste stickers uit de doos. Schoon en droog het vak, en vervolgens vast te stellen krant. Overweeg restaining het hout, het schilderen van de doos met ambachtelijke verf, of het afdichten van het hout voordat je versieren.

Schik de papieren zakdoekje decoraties op de buitenkant van het sigarenkistje nadat u ze bezuinigen op maat. Lijm ze naar beneden en voeg vervolgens twee lagen decoupage om ze af te dichten op zijn plaats en voeg een mooie afsluiting van het sigarenkistje.

Knip de naar het inwendige van de doos passen en vervolgens een sterke lijm, lijmpistool of dubbelzijdig plakband op de stoffen bekleding staafje in het vak. Voeg een vierkant van stof om de bovenste interieur deksel en lijm die naar beneden ook. Laat goed drogen voordat je iets anders te doen.

Lijm de spiegel in het inwendige van de doos en gebruik een clip of rubberband om het te houden op zijn plaats terwijl het droogt.

Voeg de gerolde rand waar je het beste bevalt. Gebruik het als een kader rond het deksel, een frame voor de spiegel, of versieren de rand van de voering.

Share This Post