Index / Cars / Hoe maak je een Chevy Motor serienummer Identificeer

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Chevy Motor serienummer Identificeer

Een Chevrolet Motors voertuig heeft een aantal nummers die je bewust van moet zijn. Het motornummer is ingeslagen op de motor. Het serienummer bevat de assemblagefabriek code, de productiedatum van de motor en het achtervoegsel code. Het identificati

AdvertisementEen Chevrolet Motors voertuig heeft een aantal nummers die je bewust van moet zijn. Het motornummer is ingeslagen op de motor. Het serienummer bevat de assemblagefabriek code, de productiedatum van de motor en het achtervoegsel code. Het identificatienummer van het voertuig is een 25-cijferige code die uw specifieke auto identificeert. Inzicht in de nummers kan u helpen geïnteresseerden informatie over uw voertuig te geven.

Open de motorkap. Het motornummer is ingeslagen aan de passagierszijde van het blok aan de achterzijde van de distributeur op de zes-cilinder motoren. Op V8-motoren, wordt gestempeld op een pad net voor de cilinderkop aan de passagierszijde.

Stand buiten de auto en kijk in de richting van de passagiersstoel. De VIN wordt onder de voorruit aan de passagierszijde gestempeld.

Open de deur aan de kant van de bestuurder. De VIN moet worden op een informatieve plaat op het binnenste gedeelte van de deur waar deze vergrendelt.

Trek uw registratie en de titel. Beide documenten de VIN erop.

Share This Post