Index / Cars / Hoe maak je een Chevrolet Pickup ontgrendelen

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Chevrolet Pickup ontgrendelen

De Chevrolet Motor Company werd opgericht in 1911, maar heeft zijn eerste truck niet verkopen tot 1918. Negentien-achttien was ook het jaar dat Chevrolet toegetreden General Motors. Nu Chevrolet staat bekend om zijn vrachtwagens en pick-ups en zijn a

AdvertisementDe Chevrolet Motor Company werd opgericht in 1911, maar heeft zijn eerste truck niet verkopen tot 1918. Negentien-achttien was ook het jaar dat Chevrolet toegetreden General Motors. Nu Chevrolet staat bekend om zijn vrachtwagens en pick-ups en zijn auto's. Chevrolet Silverado pick-up was de op twee na best verkochte auto van 2009.

Plaats de sleutel in het sleutelgat slot op de deur van uw Chevrolet pick-up.

Zet uw sleutel naar rechts. In het algemeen alle Chevrolet pickups ontgrendelen door de sleutel naar rechts. Je moet de deur unlock voelen. Als je dat doet, draai de sleutel terug naar de startpositie. Als je niet het gevoel te ontgrendelen of zie het slot op de deur zet die u mogelijk iets mis met uw slot of sleutel te hebben; contact op met een slotenmaker voor hulp.

Verwijder de sleutel uit de deur van uw Chevrolet pick-up.

Trek aan de hendel op de deur of druk op de knop, afhankelijk van welke stijl van de deur omgaan met uw Chevrolet pick-up heeft, om de deur te openen.

Hints

Remote deursloten kan slijtage besparen op uw sleutel slot en sleutel.

Probeer nooit jimmy openen het slot op uw Chevrolet pick-up. In plaats daarvan, bel een slotenmaker.

Share This Post