Index / Cars / Hoe maak je een Check Engine Light Reset voor een 2002 Hyundai Sonata

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Check Engine Light Reset voor een 2002 Hyundai Sonata

De 2002 Hyundai Sonata "Check Engine" lampje gaat branden wanneer er een probleem is met de sensoren die alles van de emissies systeem te regelen voor het beheer van brandstof naar de motor geklopt. Als "Check Engine" lampje gaat brand

AdvertisementDe 2002 Hyundai Sonata "Check Engine" lampje gaat branden wanneer er een probleem is met de sensoren die alles van de emissies systeem te regelen voor het beheer van brandstof naar de motor geklopt. Als "Check Engine" lampje gaat branden, moet u het probleem vast te stellen met behulp van een onboard diagnose-scanner. Deze scanner kan de onboard diagnose-computer lezen en ophalen van de codes die nodig zijn voor u om uw Sonata lossen. Wanneer u het probleem hebt gevonden, en repareerde het, moet je de check engine lampje te resetten op uw auto.

Wat je nodig hebt

Dopsleutel

10mm socket

Trek de kap ontgrendelingshendel aan de linkerzijde van de bestuurdersstoel. Dan, trek over de veiligheid vergrendeling onder het midden van de kap. Trek de kap omhoog en ondersteunen met de kap te ondersteunen.

Draai de kleine moer op de negatieve accukabel klem (de kabelklem zonder de rode cover) met behulp van een dopsleutel. De batterij is aan de linkerzijde van de motorruimte.

Trek de klem omhoog van de minpool.

Wacht 15 minuten en sluit de kabel klem. Dit zal de foutcodes te wissen en zet de check engine licht.

Share This Post