Index / Cars / Hoe maak je een Check Engine Light Demonteer

Share This Post

Cars

Hoe maak je een Check Engine Light Demonteer

Een motor probleem is waarschijnlijk als je check engine lampje brandt. Nooit het licht alleen maar om een ​​mogelijk probleem te voorkomen. Lampen, echter, burn-out van tijd tot tijd en aan vervanging toe. De check engine licht is onderdeel van een

AdvertisementEen motor probleem is waarschijnlijk als je check engine lampje brandt. Nooit het licht alleen maar om een ​​mogelijk probleem te voorkomen. Lampen, echter, burn-out van tijd tot tijd en aan vervanging toe. De check engine licht is onderdeel van een grotere component genaamd een instrument cluster. Demontage van het licht is in wezen hetzelfde als de ontmanteling van het instrumentenpaneel. De extra stap is echter het verwijderen van de lamp aan het eind.

Wat je nodig hebt

Trim gereedschap

schroevedraaier

Plaats houten blokken of wielblokken rond de wielen.

Pop de kap en koppel de kabel van de minpool op de accu van de auto. Dit zal het airbagsysteem uit te schakelen en houden u per ongeluk triggeren het. U kan nodig zijn om een ​​herinnering spaarder te gebruiken, omdat de accu los te koppelen worden de instellingen in de radio en andere geautomatiseerde instellingen gewist.

Trek de handrem aan en laat het stuur zo ver het kan gaan. Het kan zijn dat de transmissie shifter zo ver terug als het kan gaan, afhankelijk van de auto kunt u zich verplaatsen. Daarom de wielen in de eerste stap geblokkeerd. Het instrumentenpaneel kan omslachtig zijn en je moet ruimte om te werken te creëren.

Verwijder de ring instrumentenpaneel. Dit is de fittingen over de randen van het instrumentenpaneel. Gebruik een trim hulpmiddel voor dit en voorzichtig wrikken het af. Je moet meerdere nieuwsgierige punten te gebruiken en je moet in de gaten houden uit voor klemmetjes. De bezel zal ook verschillend per merk en model worden gevormd. Als u zich zorgen over uw specifieke voertuig, zou het nuttig zijn om zelf een Haynes of Chilton reparatie handleiding voor uw exacte merk en model.

Verwijder alle bevestigingsschroeven zie je op het instrumentenpaneel. Hoeveel afhankelijk van het voertuig.

Trek het instrumentenpaneel naar voren zorgvuldig. Je wilt niet aan een stuwing panelen krassen en je wilt niet de cluster zelf beschadigen. U zult de bedrading aan de achterkant vinden. Maak de connector.

Noteer de locatie van het check engine licht en zet het instrumentenpaneel rond te kijken naar de achterkant.

Schroef de check engine lampje.

Hints

Dit proces kan verschillen merken en modellen. Sommige voertuigen, zoals sommige Chevy en GMC trucks, kunnen eveneens eisen dat het verwijderen van draadloze componenten. uitstellen altijd een reparatie handleiding specifiek voor uw voertuig voordat deze reparatie.

Share This Post