Index / Wensen en Feesten / Hoe maak je een Charlie Brown Christmas Tree Maak

Share This Post

Wensen en Feesten

Hoe maak je een Charlie Brown Christmas Tree Maak

Hoe maak je een Charlie Brown Christmas Tree aanmaken. Het creëren van een Charlie Brown kerstboom is een feestelijke manier om de feestdagen te vieren met uw gezin. Met een beetje creativiteit, kunt u een mooie kleine boom die liefde, saamhorigheid

Advertisement

Hoe maak je een Charlie Brown Christmas Tree aanmaken. Het creëren van een Charlie Brown kerstboom is een feestelijke manier om de feestdagen te vieren met uw gezin. Met een beetje creativiteit, kunt u een mooie kleine boom die liefde, saamhorigheid en de afwezigheid van commercie, waarin de voornaamste kenmerken, uitgedrukt in Charlie Brown's klassiek kerstthema zijn vertegenwoordigt versieren.

Wat je nodig hebt

Spuitverf

Twee houten planken

Lijm of nagels

Selecteer een kerstboom met meerdere kale plekken, een ongelijke romp en schaars naalden. Hoe zielig de boom kijken, des te meer zal uw Charlie Brown thema volgen. U kunt ook overwegen om een ​​Charlie Brown boom uit een tak van een kerstboom.

Plaats meerdere vellen krantenpapier of meerdere vuilniszakken over het gebied waarin u zal werken op de boom, en daarna de boom te plaatsen op de top.

Spray verf de naakte takken van de boom of tak met behulp van de verf kleur van uw keuze, en laat vervolgens de boom droog is voordat verder versieren.

Plaats de boom in de boom stand. Zorg ervoor dat de stand stabiel is, en zal niet omvallen, maar als de boom scheef in de stand, zal dit alleen maar toe te voegen aan het effect van de Charlie Brown kerstboom.

decoraties toe te voegen aan de boom. Om te houden met het thema van uw boom, gebruik ornamenten spaarzaam en voeg onconventionele decoraties, zoals een wind gong of een klein speelgoed. Als de boom is bijzonder onstabiel en zwak, das ornamenten aan de takken met draad.

Plaats de boom op een plekje in uw huis waar iedereen zich kan verzamelen om het te bewonderen.

Share This Post