Index / Huis / Hoe maak je een Central Air Conditioner Problemen Dat gaat niet aan

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Central Air Conditioner Problemen Dat gaat niet aan

Centrale airconditioners zijn een gemakkelijke en goedkope manier om af te koelen een hele huis. Helaas kan ze duur zijn om te herstellen als er iets misgaat. Als uw centrale airconditioning niet kan worden ingeschakeld, proberen om het probleem zelf

AdvertisementCentrale airconditioners zijn een gemakkelijke en goedkope manier om af te koelen een hele huis. Helaas kan ze duur zijn om te herstellen als er iets misgaat. Als uw centrale airconditioning niet kan worden ingeschakeld, proberen om het probleem zelf op te lossen voordat u een militair uit aan uw huis. Het probleem kan een eenvoudige kwestie als een verkeerd geprogrammeerd thermostaat of een verstopt filter.

Wat je nodig hebt

  • Gebruiksaanwijzing

Controleer de instellingen van uw thermostaat voordat u naar de airconditioner unit op te lossen. Vervang de batterijen in uw thermostaat als het scherm is leeg of flikkeren. Zorg ervoor dat de thermostaat is ingesteld op "Cool" -modus, de ventilator schakelaar in de "Auto" stand en de gewenste temperatuur lager is dan de huidige kamertemperatuur. Verplaats de ventilator schakelaar op "On" en luister naar het geluid van de ventilator draaien op. Als het wordt ingeschakeld, kan er een storing in de bedrading van de thermostaat of het kan worden miscalibrated.

Controleer de kalibratie van de thermostaat door het bewegen van de temperatuur van het vastleggen van enkele graden en wachten om te zien of de airconditioner wordt ingeschakeld. Als dat zo is, kan de thermostaat worden miscalibrated. Herijken het volgens de instructies in de hele thermostaat van uw eigenaar handleiding of vervangen.

Ga naar buiten naar het huis van de stroomonderbreker box om te zien of de schakelaar is geactiveerd of een zekering is doorgebrand. Controleer de zekeringen en schakelaars voor uw huis oven systeem ook. Sommige centrale airconditioners gebruik maken van de oven ventilator om de gekoelde lucht te verplaatsen door het hele huis.

Raadpleeg de handleiding om te zien of uw centrale airconditioning heeft een reset-schakelaar. Sommige modellen hebben een schakelaar aan de buitenzijde van de eenheid die moet worden gereset voordat het systeem opnieuw wordt ingeschakeld.

Vervang het luchtfilter als het vuil is. Uw centrale airconditioning kan een shut-off schakelaar die voorkomt uit te draaien op als de luchtstroom naar de eenheid is geblokkeerd hebben.

Ga naar de airconditioner en zoek naar de twee koperen leidingen uit de bovenkant van de koeler. Als de grotere koperlijn voelt warm wanneer je het aanraakt, kan de condensor verstopt zijn of gebroken. Bel een professionele militair om het te vervangen.

Hints

Bezoek de website van de fabrikant of kijk naar een gedeelte over probleemoplossing in uw handleiding als geen van de bovenstaande stappen het probleem met uw centrale air conditioner te corrigeren. Deze middelen kunnen aanvullende informatie die specifiek betrekking heeft op uw merk en model te hebben.

Schakel de stroomonderbreker schakelaar die stroom naar de airconditioner stuurt voordat u verwijderen of defecte onderdelen vervangen.

Share This Post