Index / Huis / Hoe maak je een Central Air Conditioner Ontdooi

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Central Air Conditioner Ontdooi

Centrale airconditioners koele huizen en het creëren van een gematigd toevluchtsoord te verbergen in als je de vlucht voor de beukende zomerzon - maar de koeling aard van airconditioners kan werken tegen de machines als ze niet goed worden onderhoude

AdvertisementCentrale airconditioners koele huizen en het creëren van een gematigd toevluchtsoord te verbergen in als je de vlucht voor de beukende zomerzon - maar de koeling aard van airconditioners kan werken tegen de machines als ze niet goed worden onderhouden. Als blokkades belemmeren de luchtstroom in en uit het systeem, kan de koele lucht binnen komen te zitten en leiden tot ijsvorming. Laat onbehandeld, kan een centrale air conditioner volledig bevroren dan worden en stoppen met blazen koele lucht. Ontdooien een centrale air conditioner en het verwijderen van stof of andere obstakels helpt bij het herstellen van het systeem aan het werken om.

Wat je nodig hebt

  • Vervanging luchtfilter

    Vacuüm

    Zachte haren nylon borstel

Schakel de airconditioner het bedieningspaneel en op het circuit breaker. Laat de AC uit tot de lucht smelt, die 1-2 dagen duren.

Schakel de ventilator toestel zonder te draaien op het koelsysteem, hoewel niet alle airconditioners beschikken over deze optie. De luchtstroom stimuleert het ijs sneller smelten.

Verwijder de units luchtfilter en te inspecteren voor netheid. Verstopte luchtfilters stoppen luchtstroom en kan bevriezen eenheden. Vervang het luchtfilter door een nieuwe indien nodig.

Verplaats alle gordijnen of voorwerpen blokkeren van airconditioning ventilatieopeningen.

Reinig ventilatorbladen van het toestel als je niet zo al een tijd niet hebben gedaan. Schakel de macht van de AC bij de breker, vervolgens een vacuüm boven de messen aan het geaccumuleerde stof te verwijderen.

Inspecteer de condensor en verdamper spoel terwijl de stroom is uitgeschakeld op de stroomonderbreker. Veeg stof en vuil van het oppervlak van de spoelen met een zachte haren nylon borstel. Gebruik een zachte aanraking te voorkomen dat schade aan de lamellen als je schoon te maken.

Hints

Bel een servicemonteur te kijken naar uw centrale AC als het apparaat blijft bevriezen. Volgens InspectAPedia, kan het probleem aansporen van koudemiddel verlies of een thermostatische expansieventiel storing, die niet kan worden gerepareerd door de typische huiseigenaar.

Share This Post