Index / tech / Hoe maak je een Cell Phone Schakel van de ene telefoon bedrijf naar het andere in Canada

Share This Post

tech

Hoe maak je een Cell Phone Schakel van de ene telefoon bedrijf naar het andere in Canada

Sinds 2007 kunnen de Canadezen hun huidige telefoonnummer te dragen wanneer ze mobiele telefoon bedrijven schakelen. Deze verandering heeft de consument de vrijheid gegeven om het beste plan om hun behoeften aan te passen zonder het ongemak van het h

Advertisement



Sinds 2007 kunnen de Canadezen hun huidige telefoonnummer te dragen wanneer ze mobiele telefoon bedrijven schakelen. Deze verandering heeft de consument de vrijheid gegeven om het beste plan om hun behoeften aan te passen zonder het ongemak van het hebben van al hun contacten hun nieuwe nummer te vertellen te vinden. Het is eenvoudig te mobiele telefoon aanbieders te schakelen maar het proces nodig heeft in een bepaalde volgorde te worden ingevuld.

Wat je nodig hebt

recente factuur

Actief lokaal nummer

Huidige serviceovereenkomst

Kredietkaart

Te vergelijken en te beslissen over een plan dat past bij uw behoeften. Bedenk hoeveel je wilt betalen, wie u belt, als je bellen en als je de telefoon gebruiken om SMS-bericht, maken interlokale telefoongesprekken of toegang tot het internet.

Vraag collega's, vrienden en familie over hun mobiele telefoon plannen en aanbieders. Zorg ervoor om te vragen over alle toegang vergoedingen en bijkomende kosten en hoe ze waarderen het gsm-bedrijf de klantendienst.

Neem contact op met uw huidige mobiele telefoon provider om eventuele sancties te controleren voor het beëindigen van het contract.

Neem contact op met de nieuwe gsm-bedrijf online, via de telefoon of in de winkel en zich aanmelden voor een nieuw plan. Te vermelden of u wilt uw huidige nummer overdragen. Vraag naar alle van toepassing zijnde en de extra kosten en vergoedingen die aan het plan van de basisrente zal worden toegevoegd. Heeft u een kopie van een recente factuur en, indien mogelijk, uw huidige termen van service bij de hand.

Back-up van je contacten en belangrijke berichten. Mogelijk moet u een nieuwe telefoon kopen of het mogelijk is bepaalde informatie verloren gaan bij de overdracht. De meeste telefoons kunt uw contactgegevens op uw computer of e-mail service en een aantal externe sites, zoals ZYB synchroniseren, ook de service.

Neem contact op met uw oude mobiele telefoon provider om de service te annuleren.

Hints

Als u wilt uw telefoonnummer overbrengen zorg ervoor dat het aantal actief te houden. Mis het eerste plan niet annuleren voordat het nieuwe plan is opgezet.

Voorkom mogelijke problemen door ervoor te zorgen dat de erkende rekeninghouder contact maakt met de nieuwe en oud-bedrijven om de verzoeken te maken.

Mobiele telefoon aanbieders in Canada werken op twee verschillende netwerk standaarden: GSM en CDMA. Dit betekent dat u nodig heeft om een ​​nieuw toestel te kopen wanneer je mobiele telefoon bedrijven schakelen.

Share This Post