Index / Careers & Work / Hoe maak je een CDL licentie in Louisiana Krijg

Share This Post

Careers & Work

Hoe maak je een CDL licentie in Louisiana Krijg

Een commerciële rijbewijs (CDL) is een vergunning vereist door de Verenigde Staten om commerciële rij privileges hebben. Algemene lijsten worden uitgegeven door de afzonderlijke staten, maar worden onder toezicht van een federaal mandaat programma wo

Advertisement

Een commerciële rijbewijs (CDL) is een vergunning vereist door de Verenigde Staten om commerciële rij privileges hebben. Algemene lijsten worden uitgegeven door de afzonderlijke staten, maar worden onder toezicht van een federaal mandaat programma wordt beheerd door de Federal Motor Carrier Safety Administration. Een aantal stappen moeten worden genomen om de vergunning van een Commercial Driver's in Louisiana te krijgen.

Wat je nodig hebt

geldig rijbewijs

Sociale zekerheidskaart

Bewijs van verzekering

Een kopie van de CDL studiegids. Deze gids bevat alle informatie die nodig is om de CDL examen. Deze gids kan online of door een bezoek aan een Office of Motor Vehicles in Louisiana te vinden.

Een kopie van het formulier DPSMV2219. Dit formulier kan online of door een bezoek aan een Office of Motor Vehicles in Louisiana te vinden.

Hier krijg je een CDL fysiek. Neem de DPSMV2219 naar de arts die de fysieke en hebben het volledig ingevuld en ondertekend door de keuringsarts.

Verzamel de persoonlijke informatie die nodig is om een ​​aanvraag voor een CDL in Louisiana. Deze informatie omvat een geldig rijbewijs, een sociale zekerheid kaart of een brief van het bureau Sociale Zekerheid met uw sofi-nummer, het ingevulde en ondertekende fysieke vorm, en een bewijs van verzekering voor uw persoonlijk voertuig.

Neem $ 15 in contanten, samen met alle persoonlijke informatie verzameld in stap 4 om een ​​Louisiana Office of Motor Vehicles.

Neem het schriftelijk examen bij het Bureau of Motor Vehicles. vergunning van een leerling wordt afgegeven na het passeren van het schriftelijk examen.

Plan een test vaardigheden met een derde tester. Een lijst van testers kan online of door een bezoek aan een Bureau of Motor Vehicles worden gevonden.

Terugkeert naar dezelfde Louisiana Office of Motor Vehicles, waar u uw vergunning ontvangen. Breng de verzegelde envelop uit de derde tester.

Share This Post