Index / Huisdieren / Hoe maak je een Cat Fence maken

Share This Post

Huisdieren

Hoe maak je een Cat Fence maken

Cat hekken bieden alternatieven voor de eigenaren van gezelschapsdieren die hun katten veilig te houden en toch laat ze genieten van het buitenleven. Kat hekken, meestal een systeem van verrekening of screening, werk, want katachtigen willen lopen op

AdvertisementCat hekken bieden alternatieven voor de eigenaren van gezelschapsdieren die hun katten veilig te houden en toch laat ze genieten van het buitenleven. Kat hekken, meestal een systeem van verrekening of screening, werk, want katachtigen willen lopen op een stabiele ondergrond of objecten.

Afgeschermde-in kamers of veranda werken goed, maar zijn duur en niet altijd een praktisch alternatief. Er zijn verschillende methoden voor het maken van een kat hek.

Wat je nodig hebt

Vlaggenmast haakjes

Houten pennen (4 voet lengte, 1,5 of 2 inch diameter, moet passen in vlaggenmast beugel)

Garden netting

Stalen visdraad (50 lb test lijn)

Twistties of kabelbinders

schroef oogjes

schroevendraaier

Meetlint

Nietpistool en nietjes

Schaar

Ladder

Het toevoegen van een Cat Enclosure aan bestaande houten hek

Doe een snelle controle van uw bestaande privacy hek. Controleer of er gaten aan de onderkant van het hek en repareren of te vullen met vuil. Verwijder overtollig struik groei of bomen die zal bemoeien met de installatie.

Beginnend aan de ene kant van het hek, hechten vlaggenstok beugels aan een houten schutting op 6-foot-intervallen en 4-1 / 2 voeten van de grond. Zorg ervoor dat er een beugel aan elk uiteinde van de omheining, om ervoor te zorgen dat, zodra het opleveren geïnstalleerd is het niet hiaten vertrekken.

Bevestig kleine schroef oogjes aan de bovenkant van elke hout pluggen (één voor elke vlaggenmast beugel)

Plaats pluggen in de vlaggenmast haakjes, veilig te stellen voor een strakke pasvorm.

Beroep doen op hulp voor dit gedeelte van het project.

Meet de lengte van de netten die u nodig heeft, en zorg ervoor dat een extra 5 voeten toe te voegen, en reroll netting om een ​​rol dat is makkelijker te hanteren maken.

Met behulp van een ladder, te beginnen aan de ene kant van het hek en rol het opleveren, gaan over de bovenkant van elke pool, hechten aan de boven- en onderkant van elke paal met twist gelijkspel of zip stropdas.

Beginnend aan de ene kant van de omheining, weven visdraad door de bovenkant van netten, en zorg ervoor dat weven door schroef oogje bovenaan de paal. Bind een grote knoop op elk uiteinde om de draad wegglijden buiten te houden, en gebruik een nietje op elke pool voor extra kracht.

Vanaf één einde van geleider, weven visdraad een bottom netten, die een groot knoop op elk uiteinde.

Staple onderkant van de vereffening van houten hek, in de buurt van de top van fence - laat ongeveer 6 inches van het net te overlappen met hek en dubbele nieten indien nodig voor extra veiligheid. Laat geen hiaten.

Voor het toevoegen van de stabiliteit, weven visdraad horizontaal door verrekening door elke pool en afhechten bij oogje op de top van elke pool.

Het maken van een Cat Fence Langs een korte Fence

Als hebben een hek of houten staketsel, kunt u nog steeds maakt een kat behuizing. Je zal nodig hebben:
Garden netting
Stalen visdraad (50 lb test lijn)
Tuinpalen (7 voet 1 inch of meer in diameter)
Twistties of kabelbinders
Heavy duty draad
Tang
Nietpistool en nietjes
Schaar
Meetlint

Doe een snelle inspectie van uw bestaande afrastering. Controleer of er gaten aan de onderkant van het hek en repareren of te vullen met vuil. Verwijder overtollig struik groei of bomen die zal bemoeien met de installatie.

Hechten tuin palen aan hek langs de bestaande afrastering palen, het plaatsen van palen ongeveer 12 inch van de onderkant van het hek. Gebruik een tang te wikkelen en draai draad 4-inch intervallen naar de top van het hek. (Pole zal zich boven het hek.)

Meet de lengte van de netten die u nodig heeft, en zorg ervoor dat een extra 5 voeten toe te voegen, en reroll netting om een ​​rol dat is makkelijker te hanteren maken. Begin bij het einde van de omheining en rol gaas rond tuin palen, zal het opleveren binnenkant van hek vallen. Hechten aan de boven- en onderkant van de paal met een twist stropdas of kabelbinders.

Weven draad door onderkant van netten en nieten netten aan palen 4-inch intervallen tuin.

Gebruik draad naar beneden hechten van saldering hek. Als de kortere hek is van hout, nieten het gaas hek.

Hints

Een dubbele laag van netten voegt extra beveiliging aan het hek. Als uw bestaande afrastering heeft gaten in de grond, kunt u overwegen kippengaas langs de onderkant van het hek om te voorkomen dat uw kat uit uitstappen en om zwerfdieren buiten te houden.

Controleer stad codes en richtlijnen buurtvereniging voor het installeren van de kat hek. Om de veiligheid van uw huisdier te zorgen, laat het niet de eerste paar keer zonder toezicht het gaat uit in de achtertuin.

Share This Post