Index / Kunst en Vermaak / Hoe maak je een Carburateur reinigen

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe maak je een Carburateur reinigen

Het bijhouden van een carburateur schoon is absoluut van vitaal belang voor het houden van uw auto motor draait soepel. De carburateur regelt de hoeveelheid lucht en brandstof die naar de motor. Als de carburateur vuil wordt, kan dit van invloed op d

Advertisement

Het bijhouden van een carburateur schoon is absoluut van vitaal belang voor het houden van uw auto motor draait soepel. De carburateur regelt de hoeveelheid lucht en brandstof die naar de motor. Als de carburateur vuil wordt, kan dit van invloed op de timing van de auto en gooi de hele motor in de war.

Wat je nodig hebt

reinigingsmiddel

perslucht

inbussleutel

Rubberen handschoenen

Vind de carburateur in de motor af en verwijder het. De carburateur is aangesloten op vijf verschillende lijnen op uw motor: de PCV slang, koude stikken buis, vacuüm lijn, gasleiding en gas. Verwijder alle vijf lijnen van de carburateur. De carburateur wordt vervolgens omlaag worden vastgeschroefd op de motorverzamelleiding. Gebruik een inbussleutel om de vier bouten los te draaien en verwijder de carburateur van de motor.

De carburateur is meestal gedrenkt in een industriële solven die moet worden gereinigd. Nogmaals, zullen alle auto-onderdeel levering winkel vele mogelijkheden voor schoonmakers. De meeste reparateurs de voorkeur aan de meest bijtende schoonmaakmiddelen om hun carburateurs zo schoon mogelijk te krijgen. Verwijder alle plastic onderdelen uit de carburateur voordat weken als deze zal eroderen in de stofzuiger. Als je kunt verplaatsen of ageren de stofzuiger of carburateur op enigerlei wijze, zal dit het reinigingsproces sneller gaan.

Zodra de carburateur 's nachts is doorweekt, verwijderen uit het oplosmiddel en veeg het af. Zorg ervoor dat u rubberen handschoenen te dragen tijdens het hanteren van de carburateur na het gedrenkt in de cleaner.To af reinigen van de carburateur, met perslucht te blazen door middel van een aantal van de binnenkant onderdelen. Een klein blikje van samengeperste lucht moet voldoende druk te bieden, terwijl het niet riskeren het kwetsen van de carburateur met te veel druk.

Na dit proces moet de carburateur schoon, en het tijd is om het terug in de motor gebracht. Volg dezelfde stappen voor het verwijderen in omgekeerde volgorde. Met de bouten aan de carburateur aan het verdeelstuk weer vast, zet dan pas elk van de vijf lijnen naar de carburateur. De carburateur moet meer soepel en efficiënt worden uitgevoerd nadat deze reinigingsproces.

Hints

Zorg ervoor dat alle lijnen bestempelen als je ze af van de carburateur. Dit zal het gemakkelijker maken om de carburateur opnieuw te installeren na het schoonmaken.

Wees voorzichtig om ervoor te zorgen dat er geen kleine onderdelen vallen uit de carburateur tijdens het schoonmaken.

Elke keer dat je te maken met industriële oplosmiddelen, is er de mogelijkheid van gevaar. Omgaan met deze producten met grote zorg.

Share This Post