Index / tech / Hoe maak je een Canon Pixma iP4000 printkop oplossen

Share This Post

tech

Hoe maak je een Canon Pixma iP4000 printkop oplossen

De Canon Pixma IP 4000 printer heeft een zelf-diagnose van printkop foutmelding systeem. Over het algemeen de "Alarm / Power" knippert en u vertellen wat voor soort probleem dat u zou kunnen hebben met de printkop. U kunt ook tests uitvoeren zel

Advertisement

De Canon Pixma IP 4000 printer heeft een zelf-diagnose van printkop foutmelding systeem. Over het algemeen de "Alarm / Power" knippert en u vertellen wat voor soort probleem dat u zou kunnen hebben met de printkop. U kunt ook tests uitvoeren zelf om problemen te identificeren.

Kijk naar de "Alarm / Power" licht en zien hoe vaak het is knipperen. Als het oranje knippert 11 keer achter elkaar, dat betekent dat er een printkop uitlijnen kwestie. Voer diepe reiniging, verplaats de printer uit de buurt van sterke lichtbronnen. Om diep schoon, klik op het tabblad Maintenance in de map "Printers". Klik vervolgens op het pictogram 'Deep Cleaning ". U kunt alle kleuren, zwart, of geselecteerde kleuren te selecteren. Klik op "Uitvoeren."

Als het oranje knippert vijf keer achter elkaar, dat betekent dat er een printkop fout. Plaats de printkop, moet u de printer. Om de printkop terug te plaatsen, zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld. Open de papieruitvoerlade en bovenklep. Zorg ervoor dat de printkop houder is in het midden en open het binnenste deksel. verwijder alle inkttanks. Hef de printkopvergrendeling en verwijder de printkop. Plaats de printkop en vergrendel de hendel. Vervang de inkttanks.

Controleer of de inkt normaal uitwerpen van de printkop door het uitvoeren van een test. Houd de knop "Resume / annuleren". Als het lampje knippert twee keer, laat u de knop. Onderzoek de afdruk. Gebruik de onderstaande verwijzingen naar uw output vergelijken met wat Canon voorstellen is correct. Als de uitgang niet juist is, dan is het uitvoeren van diepe reiniging, indien nodig te herhalen twee keer.

Vervang de inkttanks als u niet in staat om een ​​goed resultaat te krijgen door het volgen van de vorige stappen bent. Zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld, til de bovenklep. De printkop houder zal verhuizen naar het centrum. Druk op de tab om de tank los te maken. Uitpakken van een nieuwe tank. Zorg ervoor dat u het luchtgat zien en plaats de nieuwe tank tot u een harde klik hoort. Herhaal dit voor de andere tanks als u vermoedt dat van uw print test die ze hebben gefaald.

Hints

Zorg ervoor dat de tanks zijn vastgeklikt in de juiste ook.

Vermijd het uitvoeren van meer dan drie keer diep reinigingen in een periode van vierentwintig uur.

Share This Post