Index / Huis / Hoe maak je een California King-size bed voor de matras Maatregel

Share This Post

Huis

Hoe maak je een California King-size bed voor de matras Maatregel

U denkt misschien dat je weet alles van de maten die matrassen komen in, maar je zou verbaasd zijn. Bedden zijn er in vier maten: tweeling, vol, koningin en koning. Maar er is ook een iets grotere California king-size bed. California kingsize bedden

AdvertisementU denkt misschien dat je weet alles van de maten die matrassen komen in, maar je zou verbaasd zijn. Bedden zijn er in vier maten: tweeling, vol, koningin en koning. Maar er is ook een iets grotere California king-size bed. California kingsize bedden zijn perfect voor lange personen, of voor koppels die veel slaapkamer nodig. Voordat u een matras kopen voor uw California kingsize bed, moet je de tijd nemen om het bed maatregel te nemen, zodat je niet thuis te komen met een matras die is te klein.

Wat je nodig hebt

  • Meetlint

    blocnote

    Potlood

Gebruik een meetlint om de lengte van uw king-size bed te meten. Schrijf het nummer in uw kladblok. De meting moet in inches. Een normaal Californië koning zal meten 84 inch lang.

Meet de breedte van de kingsize bed met uw meetlint. Nogmaals, je wilt de meting in inches te krijgen. Schrijf de meting in uw kladblok. Een normaal Californië koning zal meten 72 inch breed.

Bepaal hoe lang u wilt dat het bed te zijn. California kingsize bed matrassen komen met zakken tussen de 15 en 22 inch diep. Houd uw meetlint aan de bovenkant van uw boxspring en trek de band naar 15 tot 22 inch, zodat u een visuele weergave van wat voor soort matras u wilt kopen kan krijgen. Je zult in staat zijn om te zien hoe hoog een 15-inch diepte matras zou zijn op de top van uw boxspring, en hoe hoog een 22-inch diepte matras zou zijn. Schrijf je gewenste zak diepte in uw notebook.

Share This Post