Index / Ambachten / Hoe maak je een Cake Pan Uit Tin Foil

Share This Post

Ambachten

Hoe maak je een Cake Pan Uit Tin Foil

Het maken van een aluminiumfolie pan is een manier om te improviseren tijdens een kook crisis. Als je merkt dat je bij afwezigheid van een taartvorm, bijvoorbeeld, zal heavy-duty aluminiumfolie van pas komen. Aluminiumfolie pan kan worden gebruikt vo

AdvertisementHet maken van een aluminiumfolie pan is een manier om te improviseren tijdens een kook crisis. Als je merkt dat je bij afwezigheid van een taartvorm, bijvoorbeeld, zal heavy-duty aluminiumfolie van pas komen. Aluminiumfolie pan kan worden gebruikt voor een eenmalige bereiding inspanning. Gebruikmakend van een 26 tot 30 meter folie laag aan de pan te vormen biedt de broodnodige gewicht dragende stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de taart bakken.

Wat je nodig hebt

Meetlint

26- tot 30-gauge heavy-duty aluminiumfolie

Heavy-duty schaar

Tang

Ovenwanten

Meten en snijd een 26- tot 30-gauge zware aluminiumfolie plaat 6 inches langer en 6 inches wijder dan de grootte van de koek. Als uw recept is een 9-door-9-inch cake, u bijvoorbeeld een 15-by-15-inch heavy-duty aluminiumfolie blad nodig.

Vouw elke rand omhoog 3 duim hoog. Druk, knijpen en krimp van de randen met een tang om een ​​veilige hechting te garanderen. De oppervlakte van het gebied van de pan nu 9 van 9 inch met vier 3-inch hoog zijden.

Zet op een paar ovenwanten om de hete aluminiumfolie pan uit de oven te verwijderen.

Share This Post