Index / Tuin / Hoe maak je een cacaoboom in Texas Grow

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een cacaoboom in Texas Grow

Cacaobomen zijn de bron van de cacaoboon. De bonen groeien in peulen op de boom en na het branden een bron van chocolade. Cacaobomen groeien in de regenwouden in de schaduw van hogere verhaal bomen. Ze zijn niet stevig bomen en bescherming tegen ster

Advertisement

Cacaobomen zijn de bron van de cacaoboon. De bonen groeien in peulen op de boom en na het branden een bron van chocolade. Cacaobomen groeien in de regenwouden in de schaduw van hogere verhaal bomen. Ze zijn niet stevig bomen en bescherming tegen sterke wind nodig. De bomen zijn ook niet winterhard en zal bezwijken aan vriestemperaturen. Texas heeft wind, af en toe bevriest en een algemeen droog klimaat, waardoor de groei van de cacaoboom een ​​beetje een uitdaging. Het kan worden gedaan en is waarschijnlijk het gemakkelijkst wanneer de boom in pot zodat het kan worden verplaatst naar shelter wanneer omstandigheden gevaarlijk.

Wat je nodig hebt

 • cacao zaailing

  1 Gallon pot

  pot dolly

  Potgrond

  Turf

  Compost

  Shade stof

  2 stakes

  Plant banden

  Water

  Evenwichtige meststof (6-6-6)

  kleine penseel

  Tuinschaar

  snoeiers

Plaats de pot op de dolly zodat deze eenvoudig kan worden verplaatst. Vul de pot met 2 delen potgrond, 1 deel turf en 1 deel compost. Het veen zal helpen houden vocht in de bodem, en de compost geeft het de voedingswaarde kick de plant nodig heeft om te beginnen rechts.

Schep een gat 1-2 inch breder dan de wortels van de zaailing. Duw de wortels op de plant en plaats deze in het gat. Vul het gat met de bodem mix en druk het in de buurt van de wortels naar de aarde stevig.

Zet de pot in een semi-schaduwrijke omgeving met een afternoon onderdak. Zet een van de inzet binnen 2 inches van de romp en het gebruik van de plant banden om het te beveiligen. Dit zal helpen de boom groeien recht en sterk. Plaats het andere af van een andere zijde van de romp. De boom moet worden uit de directe harde wind.

Water de cacao planten iedere dag wanneer de temperaturen zijn hot. Ideaal toenemende temperaturen 65-90 graden Fahrenheit. Wanneer de temperatuur warmer kan de boom water nodig tweemaal per dag. Het mag niet uitdrogen en het water moet gieten uit de drainage gaten aan elke watergift, zodat de wortels worden steeds vocht.

Verplaats de plant schaduw in het midden van de dag. In de zomer moet u de plant met doorlopende schaduw bieden. Drapeer de schaduw stof over de twee palen te bieden enige bescherming tegen de zon. Verwijder in de avonduren.

de boom bevruchten als het is 1 jaar oud. Het moet krijgen 1 pond van een evenwichtige meststof elke andere maand. Van november tot en met februari, de boom moet slechts eenmaal worden bevrucht.

Hand bestuiven de bloemen met een kleine kwast wanneer ze verschijnen. De cacaoboom wordt bestoven door een insect die niet in Texas leeft, dus dit is de enige manier om de vorming van peulen bevorderen.

Oogst de peulen als ze rijp zijn. Zij zullen gouden rood met geel aan de randen. De zaden kunnen worden verwijderd door het openen van de pod snijden en scheppen de kleverige zaden.

Share This Post