Index / Onderwijs / Hoe maak je een Buzzer bouwen voor een Project van de Wetenschap

Share This Post

Onderwijs

Hoe maak je een Buzzer bouwen voor een Project van de Wetenschap

Een elektronische buzzer is een van de eerste elektronische projecten die je doorgaans zult bouwen. De eenvoudigste variant bestaat uit een circuit met een batterij, zoemer en switch. De zoemer klinkt wanneer u het circuit te sluiten en stopt wanneer

Advertisement

Een elektronische buzzer is een van de eerste elektronische projecten die je doorgaans zult bouwen. De eenvoudigste variant bestaat uit een circuit met een batterij, zoemer en switch. De zoemer klinkt wanneer u het circuit te sluiten en stopt wanneer u het circuit te openen. Dit is een ideale eerste project, want het is simpel, produceert een verifieerbare resultaat en is veilig omdat het niet een grote stroom nodig. Het kan in de eerste plaats worden aangevuld met gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen en vereist slechts een paar speciale aankopen.

Wat je nodig hebt

1 m van elektriciteitsdraad

twee punaises

9-volt batterij

9-volt batterij houder

wasknijper

elektrische buzzer

Elektrische tape

Wire stripper

Verwijder ongeveer 1 cm van de isolatie van beide uiteinden van de draad met de draad stripper. Elektrische bedrading bestaat uit twee afzonderlijke draden die worden gescheiden door isolatiemateriaal. U moet de isolatie van beide draden volledig te verwijderen.

Sluit de draden aan het ene uiteinde van de elektrische draad aan de batterijhouder. Bevestig een draad met de positieve pool van de batterij houder en de andere draad aan de negatieve pool. Wikkel elektrische tape rond de twee kale draden van de batterijhouder. Dit zal ervoor zorgen dat ze elkaar niet raken en een kortsluiting.

Bevestig de andere uiteinden van de draden om de zoemer. Sluit elke kabel aan op een van de polen van de zoemer en wikkel elektrische tape rond de kale draden om hen te raken te houden. Test het circuit door het plaatsen van de batterij in de batterijhouder. De zoemer moet beginnen klinken zodra u de batterij te installeren.

Snijd een van de draden in twee├źn rond het middelpunt zonder dat de andere draad. Verwijder ongeveer 1 cm van beide uiteinden van deze draad. Druk op een punaise iets in elke tak van de wasknijper, zodat ze raken wanneer de wasknijper is gesloten. Wikkel elk uiteinde van de kabel die u eerder gesneden rond een van de punaises en duw de punaises helemaal door. De zoemer moet klinken totdat u de wasknijper geopend knijpen.

Share This Post