Index / Huis / Hoe maak je een Buxus Met Glycerine Preserve

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Buxus Met Glycerine Preserve

Glycerine is een populair middel voor het conserveren van bloemen en bladeren. Een dikke, geurloze vloeistof wordt opgesteld door de steel van de plant en vervolgens gedistribueerd naar de cellen. Eenmaal in de plantencellen, de glycerine behoudt per

Advertisement

Glycerine is een populair middel voor het conserveren van bloemen en bladeren. Een dikke, geurloze vloeistof wordt opgesteld door de steel van de plant en vervolgens gedistribueerd naar de cellen. Eenmaal in de plantencellen, de glycerine behoudt perfect de bladeren, vruchten en bloemen. Het eindresultaat is een tijdloze plant die zijn natuurlijke vorm en soepel textuur onderhoudt. Voor optimale resultaten, is het het beste om planten te kiezen met stevige, wasachtige bladeren zoals die van de buxus.

Wat je nodig hebt

 • buxus takken

  Snoeischaar

  Scherp mes

  Hamer

  Glycerine

  Emmer

  Houten lepel

Inspecteren uw buxus struik en selecteer takken die overvloedig loof weer te geven. Glycerine kan worden gebruikt voor het behoud van stengels van elke lengte, dus eenvoudig te bepalen welke maat je liever en verwijder eventueel geschikt takken met een paar scherpe snoeischaar.

Plaats de cut takken op een harde, vlakke ondergrond. Verwijder 1 inch schors aan het afgesneden uiteinde met een scherp mes en gebruik dan een hamer aan de voet van de stengel te verpletteren. Blijven hameren, het verplaatsen van ongeveer 4 tot 6 inches van de tak. Dit zal helpen om de beweging van de glycerine sneller in de weefsels van de plant.

Giet één glycerine en twee delen warm water in een emmer, en roer met een houten lepel of een naakte tak, totdat de twee zijn goed gemengd.

Plaats de buxus vertakt in de emmer, de gebroken uiteinden ondergedompeld in de oplossing worden en dat alle delen van de beschadigde hout volledig onder glycerine.

Controleer het de glycerineoplossing elke dag en voeg meer indien nodig. De oplossing moet minimaal 6 inches diep te allen tijde goed bewaren zijn.

regelmatig inspecteren van de takken. Aangezien de glycerine beweegt door de stengels, de bladeren verkleuren. Volgens de Universiteit van Kentucky College van Landbouw, buxus gebladerte wordt over het algemeen golden toen bewaard in glycerine. Bij de transformatie van de uiteinden van de bladeren aan de bovenkant van de takken heeft bereikt, de conservering is voltooid en de takken kunnen worden genomen van de oplossing. De gehele procedure kan 2-3 weken, afhankelijk van de grootte van de takken.

Share This Post