Index / Bedrijf / Hoe maak je een Business naam te registreren in Baltimore, MD

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Business naam te registreren in Baltimore, MD

De stad Baltimore is de thuisbasis van meer dan 630.000 burgers vanaf 2009, allemaal met de behoeften en voorkeuren van de consument. Een business 'naam kan aanzienlijk toe te voegen aan de winst door te brengen in nieuwsgierig en tevreden klanten. D

AdvertisementDe stad Baltimore is de thuisbasis van meer dan 630.000 burgers vanaf 2009, allemaal met de behoeften en voorkeuren van de consument. Een business 'naam kan aanzienlijk toe te voegen aan de winst door te brengen in nieuwsgierig en tevreden klanten. De trend van "Charm City" bedrijven in Baltimore hoogtepunten zijn hoogtijdagen en is waarschijnlijk om volgelingen te vinden in de fans van de stad. de naam die u wilt registreren tijdens je vorming, of het indienen voor een handelsnaam opereren onder een andere naam, is een belangrijke stap in het runnen van een bedrijf in Baltimore.

registratie

Kies een naam voor uw bedrijf. Baltimore is een diverse stad waarvan de attracties zijn onder andere kunstenaars die massaal naar de Maryland Institute College of Art, goedkoop huren aan het eind van de 20e eeuw, studenten en artsen die de Johns Hopkins, en de liefhebbers van de stad voor zijn onvoorspelbaarheid. Overwegen het kiezen van een naam die zowel weerspiegelt uw bedrijf en diverse burgers van de stad.Bepaal of de bedrijfsnaam al in Maryland contact opnemen met het State Department of Assessments en Belastingen is geregistreerd. Als u een bestaand bedrijf, het adres van uw vragen aan "handelsnaam Search en registratie." Als u een bedrijf in oprichting, pakken ze naar 'corporate Naam Beschikbaarheid zoeken ". Terwijl de formulieren voor het invullen van naam registratie online worden gevonden, wordt de naam van het bedrijf of informatie kunnen niet worden online gedaan voor Maryland.

State Department of Assessments en Belastingen

301 W. Preston St.

Baltimore, MD 21201

(410) 767-1340

Maak uw inschrijving bij de staat Maryland, indien uw aanvraag vond geen andere zaken in Maryland met de gewenste naam. Als u het indienen van een handelsnaam voor Baltimore, voltooi de handelsnaam aanvraagformulieren. Alle vormen zijn te vinden op de website van het Ministerie van Maryland van Assessments en Belastingen onder de rubriek "Formulieren en toepassingen". Met ingang van september 2010, handelsnaam Application heeft een waarde van $ 25 kosten en vergoedingen voor opneming in totaal $ 120.

Hints

Vraag kennissen over je naam voordat je officieel indienen.

Interpunctie is een officieel onderdeel van uw geregistreerde naam, dus aandacht aan te besteden.

Double-check uw formulieren om de meest exacte spelling en interpunctie te waarborgen.

Share This Post