Index / Bedrijf / Hoe maak je een Business in Maleisië Registreer

Share This Post

Bedrijf

Hoe maak je een Business in Maleisië Registreer

Om een ​​bedrijf in Maleisië te beginnen, registreer het met de bedrijven van de Commissie van Maleisië (CCM), die alle bedrijven in het land regelt. Het duurt enkele dagen te verzamelen en alle documenten die nodig zullen zijn voor u om aan de gang

AdvertisementOm een ​​bedrijf in Maleisië te beginnen, registreer het met de bedrijven van de Commissie van Maleisië (CCM), die alle bedrijven in het land regelt. Het duurt enkele dagen te verzamelen en alle documenten die nodig zullen zijn voor u om aan de gang te krijgen te verwerken.

Beslis over een bedrijfsnaam en bepalen of de beoogde naam beschikbaar. Om dit te doen, dienen de registratie van het bedrijfsleven vorm aan de CCM, beschikbaar op de website voor een administratiekosten van 30 Maleisische Ringgit (MYR), ongeveer USD 9,05). Als de naam wordt goedgekeurd, zal de bedrijfsnaam worden gereserveerd voor drie maanden.

Hier krijg je een zegelrecht van de Belastingdienst Board door het indienen van twee exemplaren van de akte van oprichting en statuten. De vergoeding voor het eerste exemplaar van deze documenten is 100 MYR per stuk (USD 30,16) en de vergoeding voor het tweede exemplaar is 10 MYR per stuk (ongeveer USD 3,02), zal deze stap slechts één dag in beslag nemen.

kopieën van alle incorporatie documenten aan het CCM, waaronder: de gestempelde memorandum en de statuten, de plechtige verklaring van overeenstemming die door een advocaat of secretaris van de vennootschap moet worden ingevuld, en de registratie van het bedrijfsleven vorm gepaard met de letter naam goedkeuring van CCM. De kosten voor dit proces is afhankelijk van het aandelenkapitaal van de vennootschap en kan dus variëren van 1000 MYR (ongeveer USD 301,57) tot 70.000 MYR (USD 21,209.91). Het proces duurt ongeveer twee dagen; eenmaal voltooid, zal de CCM een bewijs van inschrijving af te geven.

Koop een bedrijf afdichting voor 150 MYR (USD 45,24). Het zal 1-3 dagen te worden. Ook kopen wettelijke boeken en share-certificaat boeken. Deze kost ongeveer 200 MYR (USD 60,31) en zal twee dagen duren te verkrijgen.

Registreer, gratis, met de Income Revenue Board (IRB) te bezoeken op zijn kantoor met alle incorporatie documenten. Het proces kan ook worden ingevuld met behulp van de website van de IRB's door het uploaden van het certificaat van de statuten en andere oprichtingsdocumenten van de onderneming. De voltooiing van dit proces online duurt vier dagen, in tegenstelling tot een dag in persoon. Als de registratie wordt gedaan in persoon, een fiscaal referentienummer onmiddellijk afgegeven.

Share This Post