Index / Tuin / Hoe maak je een Bush Transplant

Share This Post

Tuin

Hoe maak je een Bush Transplant

Als een struik het gebied waar het is geplant, of blokkeert het oog heeft overwoekerd, kan het tijd om het te transplanteren naar een andere locatie. Transplanteren van een struik vergt wel wat tijd en energie, afhankelijk van hoe groot de bush is. H

AdvertisementAls een struik het gebied waar het is geplant, of blokkeert het oog heeft overwoekerd, kan het tijd om het te transplanteren naar een andere locatie. Transplanteren van een struik vergt wel wat tijd en energie, afhankelijk van hoe groot de bush is. Hoe jonger en kleiner de bush is, hoe makkelijker de klus zal zijn. Lees deze instructies en leer hoe je een struik transplantatie en geef uw landschap een geheel nieuw design.

Wat je nodig hebt

 • Spuitverf

  Rolmaat

  Paalgat graver of spade

  Schep

  Struik

  Dirt sabotage

Bepalen waar de bus zal worden getransplanteerd. Met behulp van een meetlint, meet rond het breedste deel van de bush, die het infuus lijn wordt genoemd. Dit is hoe breed de nieuwe gat moet worden. Met behulp van felgekleurde verf, een overzicht van de omgeving door het sproeien van de cirkel met behulp van het infuus line meting van de bush.

Met behulp van een post gat graver of spade, beginnen om het gat te graven. Zodra het gat is gestart, kan het eenvoudiger zijn om een ​​regelmatige schop gebruiken. Volg de schets die werd geschilderd. Graaf het gat tenminste 18 "diep om voldoende ruimte voor de wortels van de bush.Dig nieuwe gat vóór opgraven van de bus om de hoeveelheid tijd dat de wortels van de bus worden blootgesteld verminderen verschaffen.

graven zorgvuldig de struik die zal worden getransplanteerd. Om te graven te beginnen, gaat recht naar beneden uit het breedste gebied van bush. Dit voorkomt dat de wortels snijden of beschadiging van de schep. Zoals u graven, beginnen met de bush los te maken van het vuil. Wanneer het vuil rondom de bush is verwijderd, voorzichtig beginnen te graven onder de root. Doe dit tot de bush releases van het vuil. Rol de bush op een zeil of een stuk jute om het te verplaatsen naar de nieuwe locatie. Het kan in een wiel vat voor het transporteren worden gezet.

Plaats de bush in de nieuw gegraven gat, om ervoor te zorgen dat het in het centrum. Met behulp van de schop, vervangt een deel van het vuil in het gat rondom de wortel van de bush. Gebruik een vuil sabotage om het vuil vast te maken. Zorg ervoor dat de wortel volledig bedekt met vuil en dat het gat wordt ingevuld.

Water de bush grondig om luchtzakken te verwijderen. Om transplantatie schokken te minimaliseren, kan het nodig zijn om de bus dagelijks handmatig water wanneer er een onvoldoende hoeveelheid regen.

Ga terug naar het gat waar de bush uit werd verwijderd en vul deze met het vuil dat werd verwijderd. Mogelijk moet u extra vuil toe te voegen aan dit gat volledig te vullen. Verpak het vuil naar beneden met de sabotage.

Hints

Voeg wat verse grond die vol is van voedingsstoffen naar de nieuwe gat dat was gegraven. Dit zal de bus een goede start te geven.

Knip dode bladeren en takken nadat de bus is getransplanteerd.

Als u gaat graven in een gebied dat nutsleidingen heeft, contact opnemen met de juiste nutsbedrijf, zodat ze kunnen komen en markeer het gebied waar de lijnen lopen. Dit is een belangrijk veiligheidsprobleem.

Share This Post