Index / Huis / Hoe maak je een Burn Mark Schoon Van een keramische pot

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Burn Mark Schoon Van een keramische pot

Brandplekken snel omslaan naar een leuk uitziende gerecht in een die oud en onverzorgd verschijnt. Het verwijderen van de branden voor de pot weer wordt gebruikt voorkomt het branden van steeds nog meer ingebakken in het oppervlak. In plaats van de p

AdvertisementBrandplekken snel omslaan naar een leuk uitziende gerecht in een die oud en onverzorgd verschijnt. Het verwijderen van de branden voor de pot weer wordt gebruikt voorkomt het branden van steeds nog meer ingebakken in het oppervlak. In plaats van de pot met een harde schuurmiddel of een ruwe pad die het oppervlak kunnen beschadigen schrobben, zijn er zachtere manieren om de pot van brandplekken te ontdoen.

Wat je nodig hebt

 • 6 tabletten bruisende antacid

  2 kunstgebit reinigingstabletten

  Bakpoeder

  Vuilniszak

  Ovenreiniger

  Rubberen handschoenen

Vul de pot met water en dompel de pot in voldoende warm water om de burn mark te dekken, en drop in zes tabletten van een bruisende maagzuurremmer. Laat de pot om te genieten van een uur, en was daarna uit het merk.

Vul de pot met voldoende warm water om de branden te dekken, en voeg twee kunstgebit reinigingstabletten. Wacht tot het bruisen om te stoppen en weg te wassen het merk.

Spreid een pasta van zuiveringszout en water over de branden. Wrijf het oppervlak krachtig met een zachte doek, totdat het merk is verdwenen.

Zet de pot in een zware vuilniszak en spuit de streep met ovenreiniger. Sluit de tas stevig vast en laat de zak nacht staan. Open de zak buiten de dampen vrij. Draag rubberen handschoenen om de pot te verwijderen en afwassen van de branden.

Share This Post