Index / Huis / Hoe maak je een Burn Mark op hardhouten Keukenkasten Fix

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Burn Mark op hardhouten Keukenkasten Fix

Keukenkasten zijn in een gebied dat gemakkelijk wordt blootgesteld aan verschillende warmtebronnen. Kachels, ovens, kooktoestellen worden allemaal gebruikt in de keuken en het genereren van veel warmte. Aangezien u met behulp van warmte in een keuken

AdvertisementKeukenkasten zijn in een gebied dat gemakkelijk wordt blootgesteld aan verschillende warmtebronnen. Kachels, ovens, kooktoestellen worden allemaal gebruikt in de keuken en het genereren van veel warmte. Aangezien u met behulp van warmte in een keuken, is er altijd de mogelijkheid van kleine en soms grote ongelukken. Ongelukken kan leiden tot verbrande plekken op de kabinetten zelf, die iets minor zoals beschadiging van de afwerking, of iets belangrijk als het zwart maken van het hout kan worden. Het herstellen van de finish is net zo eenvoudig als het nemen van een kunstenaars schilderen borstel en deppen op sommige polyurethaan, maar het verwijderen van een burn mark duurt een beetje meer werk.

Wat je nodig hebt

 • Staalwol extra fijn

  400 korrel schuurpapier

  borstel kunstenaar verf

  Vod

  Vlek

  polyurethaan afwerking

Gebruik een stukje extra fijne staalwol. Gebruik geen staalwol pad dat was voorbehandeld met zeep. Extra fijne staalwol is verkrijgbaar bij hardhout winkels en bouwmarkten.

Wrijf het verbrande gebied van de hardhouten keukenkast naar de verduisterde gebied te verwijderen.

Als het branden merk blijft of dieper is dan alleen maar een oppervlak branden, met een fijne 400-schuurpapier en zand het gebied beneden. Zand in de richting van de nerf van het hardhout.

Zorg dat de kleur van de vlek op je keukenkastjes. Neem een ​​kastdeur met u om uw lokale hardware winkel of thuis verbetering winkel en het bepalen van een match vlek.

Breng de vlek in dunne lagen. Dep het op met een kunstenaar kwast, laat het te zitten voor 10 seconden, en veeg het vervolgens af met een schone doek. Dit zal u toelaten om te zien wanneer je een wedstrijd in de kleur van de vlek hebben bereikt.

Breng dunne lagen van polyurethaan afwerking voor de opbouw van het oppervlak van de hardhout keukenkast tot aan de finish is gelijk met de rest van de kast. Bestrijk de jassen aan met een kunstenaar kwast. Laat de polyurethaan volledig drogen tussen de lagen.

Hints

Voor meer ernstige brandwonden aan uw hardhout keukenkast, moet u wellicht de kast of kastdeur te vervangen.

Share This Post