Index / Huis / Hoe maak je een Burn geur in de magnetron geurvreter

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Burn geur in de magnetron geurvreter

Het duurt slechts een klein beetje overkoken in de magnetron voor eten te branden. De resulterende geur van verbrand voedsel hangt rond in de magnetron ook na de allergeen is verwijderd. Vanuit de afdichting rond de deur naar de poreuze plastic inter

AdvertisementHet duurt slechts een klein beetje overkoken in de magnetron voor eten te branden. De resulterende geur van verbrand voedsel hangt rond in de magnetron ook na de allergeen is verwijderd. Vanuit de afdichting rond de deur naar de poreuze plastic interieur, verbranden geuren hebben tal van plaatsen te verbergen, het bestendigen van deze geur, dus je moet ruiken elke keer dat je nodig hebt om uw magnetron te gebruiken. Omwille van elke keer dat je nodig hebt om op te warmen voedsel niet ruiken verbrand eten, een paar huishoudelijke producten zijn zeer bruikbaar voor ontgeuren uw magnetron.

Wat je nodig hebt

 • Afwasmiddel

  Chloor bleek

  Spons

  Bakpoeder

  Handdoek

  Magnetron-safe cup

  Citroensap

Verwijder de lade uit in de magnetron en was het met warm water en zeep.

Haal de stekker van de magnetron.

Meng 2 el. afwasmiddel en ¼ kopje van chloor in 1 qt. van warm water en veeg de binnenkant van de magnetron met het. Gebruik een kleine borstel schoon te maken binnen de deur afdichting en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Meng 2 el. zuiveringszout in 1 kopje warm water en gebruik de oplossing met een schone doek of spons binnenkant van de magnetron te spoelen.

Veeg de magnetron droog met een handdoek en laat de deur open voor 30 minuten zodat het aan de lucht drogen te voltooien.

Plaats de schone lade weer in de magnetron en steek hem opnieuw in.

Voeg 1/2 kop citroensap om een ​​magnetron-safe kopje water en plaats het in de magnetron. Verwarm deze oplossing voor vijf minuten.

Veeg de binnenkant van de magnetron met een schone droge doek om restvocht die mogelijk overgelopen uit de beker verwijderd.

Opwarmen de beker van citroensap en water voor nog eens vijf minuten als de geur is er nog steeds.

Hints

Een kleine schotel van zuiveringszout links in de magnetron na elk gebruik is het nuttig om het treuzelen geuren te absorberen. Vervang het bicarbonaat ten minste eenmaal per week.

Want geuren die niet kan worden verwijderd door reiniging en ontgeuren of geuren die ruiken als een elektrische bedrading branden, de stekker uit de magnetron en niet meer gebruiken totdat u het naar een apparaat professional of neem contact op met de fabrikant.

Share This Post