Index / Huis / Hoe maak je een buitendeur Isoleer

Share This Post

Huis

Hoe maak je een buitendeur Isoleer

Air kan lekken in en uit je huis rond uw buitendeur, het verhogen van uw verwarming en koeling rekeningen en energie te verspillen. U kunt luchtlekken elimineren door het installeren tochtstrip rond de randen van de deur en het vullen van het gat in

AdvertisementAir kan lekken in en uit je huis rond uw buitendeur, het verhogen van uw verwarming en koeling rekeningen en energie te verspillen. U kunt luchtlekken elimineren door het installeren tochtstrip rond de randen van de deur en het vullen van het gat in de muur achter het kozijn. Dit isoleert de buitendeur tegen de elementen, het helpen van uw portemonnee en het milieu.

Wat je nodig hebt

 • tochtstrip

  Meetlint

  Metaalzaag

  Snap-blade mes

  Brad nagels

  Hamer

  Platte koevoet

  Het uitbreiden van sproei-schuim kit

tochtstrip

Knip een stuk tochtbanden te passen achter de grendel, tegen de deur stoppen. Sluit de deur terwijl u de tochtstrip in de plaats om te zien of het interfereert met de grendel. Als dat zo is, snijd het met een snap-blade mes en buig het weg van de grendel.

Rijd brad spijkers door de tochtstrip in het kozijn te bevestigen.

Cut lengte van weatherstripping te passen langs de kant van de klink buitendeur's, scharnier kant en de top. Breng de klink kant tochtstrip langs de deur stoppen en spijker op zijn plaats. Herhaal de weatherstripping de bovenkant van de deur en het scharnier van de deur.

foam Sealant

Slip een platte koevoet onder het houtwerk rond de deur, vanuit het huis. Werk elk stuk van trim zorgvuldig uit de buurt van de muur met een koevoet.

Spray het uitbreiden van schuim kit in de leegte tussen het kozijn en het huis frame. Laat het afdichtmiddel drogen volgens de aanwijzingen van de fabrikant.

Snijd het overtollige schuim met een snap-blade mes of een mes, zodat de gedroogde schuim is gelijk met de muur.

Vervang de trim over de gedroogde schuim kit, het indrukken van de originele nagels weer in de oorspronkelijke nagel gaten.

Share This Post