Index / Sport en fitness / Hoe maak je een Buffalo vis te vangen

Share This Post

Sport en fitness

Hoe maak je een Buffalo vis te vangen

De buffel vis is elke sucker mond vis uit de ictiobus geslacht, afkomstig uit zoet water in het Midwesten rivierdalen. Deze vissen zijn vaak verward met karper, maar ze bestaan ​​uit drie verschillende soorten inheemse naar het gebied. Lokale zoetwat

Advertisement

De buffel vis is elke sucker mond vis uit de ictiobus geslacht, afkomstig uit zoet water in het Midwesten rivierdalen. Deze vissen zijn vaak verward met karper, maar ze bestaan ​​uit drie verschillende soorten inheemse naar het gebied. Lokale zoetwater vissers vangen ze overvloedig. Ze zijn opmerkelijk als de top commercieel gevangen zoetwatervis in de Verenigde Staten. Vissers proberen buffalo vis voor de sport van het gevecht dat ze zetten nadat ze verslaafd en voor hun vlees.

Wat je nodig hebt

Fly reel / staaf

Zinklood

Haak

Aas

waterschoenen

Zoek een zoetwater locatie om te vissen. Buffalo vissen hebben de neiging om in grote stromen, rivieren en reservoirs gemeenschappelijk zijn voor de Mississippi, Missouri en Ohio riviersystemen te leven.

Bevestig een haak en zinklood aan de vislijn. Aangezien buffalo vis is een meer obscure vis te vangen, is er geen vaste voorgeschreven manier om een ​​lijn in te stellen om deze vis te vangen. Het gebruik van een verzwaringslichaam in een soort van configuratie zorgt ervoor dat de haak omlaag naar de bodem van het water waarin deze vissen leven. Een gemeenschappelijke en gemakkelijk gewichtsverlies bevestigingsmethode is te splitsen schotgewichten te plaatsen op de lijn boven de haak, drukken ze op een duim en wijsvinger. De haak aan het einde van de lijn binden Leid het uiteinde door de lus. Wikkel de line-up om zich heen zeven keer, terug te trekken door de kleine lus van de lijn aan de onderkant, dan weer trekken.

Selecteer uw aas en trek de haak door het aas. Ballen van het deeg of brood maken uitstekende aas voor buffalo vis, net als sprinkhanen, krekels, wormen en Nightcrawlers.

Werp uw spoel staaf van de kust of tijdens het staan ​​meerdere voeten in het water met water schoenen voor bescherming.

Yank de regel wanneer u een hapje aan de haak in de mond van de vis te stellen voelen.

Hold on tight en spoel in. Buffalo vis staan ​​bekend om hun kracht.

Share This Post