Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe maak je een Bubbler Pipe Vul

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe maak je een Bubbler Pipe Vul

Afhankelijk van uw roken voorkeuren, een waterpijp pijp biedt een andere ervaring en roken sensatie. In plaats van een traditionele pijp, een waterpijp heeft een kleine kamer voor water tussen de kom waar de tabak wordt geladen en de stengel, waar je

AdvertisementAfhankelijk van uw roken voorkeuren, een waterpijp pijp biedt een andere ervaring en roken sensatie. In plaats van een traditionele pijp, een waterpijp heeft een kleine kamer voor water tussen de kom waar de tabak wordt geladen en de stengel, waar je rookt. Dit borrelende kamer biedt zowel een filter en een opeenstapeling plek die rook de kwaliteit en de dikte verhoogt. Het is gemakkelijk om een ​​bubbler buis te vullen en schoon te maken. Het houden van het water fris en schoon is essentieel voor het vermijden van het verzamelen van schimmel of ziektekiemen in de pijp.

Wat je nodig hebt

Pijp schoonmakers

kleine trechter

Reinig uw waterpijp pijp in warm water en gebruik een mild afwasmiddel te wassen. Steek een pijpenrager in de steel voor het reinigen van resten of ander vuil. Als de pijp is volledig gemaakt van glas, kun je zelfs kook het om ongewenste opbouw te verwijderen.

Plaats de kleine trechter in de mond van de stengel. Afhankelijk van pijp is opgebouwd, kan het nodig zijn om de trechter in de kom gebracht.

Giet een kleine hoeveelheid water in de trechter in een tijd, te laten reizen naar de bubbelende kamer voordat je meer toe te voegen. Vul het borrelende gebied ongeveer half vol. Als u de kamer te vol, is er geen ruimte voor rook te verzamelen zijn. Droog de schaal en de steel met een doek of een papieren handdoek voor het roken.

Test het niveau van het water door het roken van een kleine hoeveelheid tabak en zorg ervoor dat de rook bouwt in de borrelende kamer.

Hints

Wijzig uw water regelmatig voor een consistente roken.

Bubbler leidingen worden vaak geassocieerd met roken verboden stoffen en kan een stigma dragen bij gebruik in het openbaar.

Share This Post