Index / Huis / Hoe maak je een Broken Plate Setter op een Big Green Egg Reparatie

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Broken Plate Setter op een Big Green Egg Reparatie

De Big Green Egg is een moderne versie van het oude Kamado klei fornuis en is een efficiënte manier om buiten te koken. Echter, de Big Green Egg barbecue snel krijgen geruïneerd als een stuk van het breekt. De plaat setter is keramiek en broos; het b

Advertisement

De Big Green Egg is een moderne versie van het oude Kamado klei fornuis en is een efficiënte manier om buiten te koken. Echter, de Big Green Egg barbecue snel krijgen geruïneerd als een stuk van het breekt. De plaat setter is keramiek en broos; het breekt gemakkelijk als het valt. Gelukkig, het herstellen is eenvoudig en kan thuis worden gedaan.

Wat je nodig hebt

  • Broken plate setter

    JB Weld

    Karton

    Paint roerder

Maak de gebroken stukken van de plaat setter. Was eventueel vuil op de plaat zetter, en veeg je alle deeltjes op de stukken die je zult reattaching.

Klaar de JB Weld. Een koude lasoplossing, het komt in twee squeeze flessen - één zwarte, één wit. Knijp de inhoud van beide flessen op het stukje karton, dan meng ze samen met de roerder te activeren.

Breng de JB Weld. Met de roerder Breng de JB Weld aan de zijkanten van stukjes plaatbelichter die moeten weer worden aangebracht.

Bevestig de gebroken stukken. Zet de plaat setter weer bij elkaar, en de JB Weld zal hen houden. Laat de plaat drogen 24 uur, en het zal worden hersteld.

Share This Post