Index / Huis / Hoe maak je een Brick Ledge Vorm

Share This Post

Huis

Hoe maak je een Brick Ledge Vorm

Een baksteen richel wordt gevormd samen met of gescheiden van een betonnen plaat. De richel zal helpen ondersteunen baksteen fineer dat op de buitenkant van een huis of gebouw dat op de betonplaat zal zitten is geïnstalleerd. Als uw plaat heeft geen

Advertisement

Een baksteen richel wordt gevormd samen met of gescheiden van een betonnen plaat. De richel zal helpen ondersteunen baksteen fineer dat op de buitenkant van een huis of gebouw dat op de betonplaat zal zitten is geïnstalleerd. Als uw plaat heeft geen stenen richel, kunt u een formulier in 1-2 dagen, afhankelijk van de omvang en reikwijdte van het project en uw niveau van ervaring.

Wat je nodig hebt

 • Pikhouweel

  Schep

  4-mond-niveau

  2-door-4 hout

  3-inch houtschroeven

  Rebar

  Rebar zetels

  Stalen binddraad

Graaf een greppel naast de structuur waarop de stenen richel zal worden gehecht; normaal, dat zou een betonnen plaat of stichting zijn. Het graven van de sleuf 6 inches diep en 12 inch breed. Plaats een 4-voet niveau in de bodem van de sleuf de rang controleren. Niveau de geul door het verwijderen van meer bodem indien nodig.

Construeer een doos gemaakt van 2-by-4s die 8 inch breed en zolang de stenen richel. Bijvoorbeeld, als de structuur 20 voet lang en geef de box 8 inch breed, 20 voet lang en 3,5 inch dik, dat de dikte van een 2-door-4. Sluit de doos op de hoeken met 3-inch houtschroeven. Stel de doos in de sleuf, en als ondersteuning van kanten met 2-door-4 palen gedreven in de grond elk 4 voet langs de buitenkant van de doos.

Voeg een stuk van 1/2 inch wapening die de volledige lengte van de richel doos uitstrekt. Plaats de wapening op de 2-inch wapening zitplaatsen. Omdat de wapening wordt geleverd in 10-voet lengte, moet u wellicht meer dan een stuk toe te voegen. Zo ja, dan bind de wapening samen op de aansluitingen met stalen band draad.

Giet beton in de stenen richel doos langzaam. Tik op de zijkant van de doos met een hamer om eventuele luchtbellen te verwijderen en om het grind te regelen. Giet het beton gelijk met de bovenzijde van de richel in en soepele beton met een troffel beton. Rake overtollige beton met de troffel alvorens te beginnen met glad het gieten. Laat de set gedurende 30 minuten beton. Strijk de beton verder met de hand troffel. Verwijder de richel box van rond de gedroogde beton na 24 uur en in ieder holtes met natte beton te vullen.

Hints

Draag rubberen handschoenen bij het storten van beton.

Share This Post